КО СА ЂАВОЛОМ… ШИПТАРИ СЕ УРОТИЛИ ПРОТИВ МИЛА: Почиње цепање Црне Горе!

KO SA ĐAVOLOM… ŠIPTARI SE UROTILI PROTIV MILA: Počinje cepanje Crne Gore!

1 jula 2020

Nacionalni savet Albanaca u Crnoj Gori pozvao je sve političke subjekte te nacionalne manjine i njihove vođe da nastupe zajedno na predstojećim parlamentarnim izborima, navodeći da veruju da je to želja većeg dela albanskih birača u Crnoj Gori.

„Red je da se objedinjavanje nacionalnih subjekata bude oko političke platforme, koja će obuhvatiti sve probleme sa kojima se danas suočavaju Albanci u Crnoj Gori, prema prednostima od sačuvanja nacionalnog identiteta, sprečavanja asimilacije, proporcionalnog i dostojanstvenog predstavljanje u institucijama“, naveli su iz Saveta Albanaca, prenosi RTCG.

Oni su objasnili da će ista platforma biti i preduslov za učestvovanje Albanaca u budućoj vlasti u Crnoj Gori, a to mogu biti neka od načela na kojima treba da se gradi sporazum i vera albanskih glasača u Crnoj Gori, za zajedničku nacionalnu listu za buduće parlamentarne izbore.

KOMENTARI6 komentara

 1. Kulak says:

  Svi brane očuvanje nacionalnog identitete,protive se asimilaciji......A kad to traže Srbi u Crnoj Gori onda ne može,oni bi po Milu Đukanoviću trebali prestati biti Srbi i postati nekakvi "crnogorci".Taj diktator i mafijaš je jedna velika sramota.

 2. Kosovac says:

  Bošnjaci, Muslimani, Šiptari i Hrvati čine 19% stanovništva u Crnoj Gori. Šiptara ima 4,91%. Još iz komunizma je ostalo pravilo da nacionalne manjine upravljaju zemljom gde je većinsko stanovništvo Srpsko. Čarobna formula je prenesena i u „demokratskom“ sistemu, ovim putem brojanjem glasova onda kada se srpski korpus preseče na najmanje 2 dela. Tako je i u Severnoj Makedoniji, a pokušava se već dugo da se taj sistem uspostavi i u Republici Srpskoj. U Srbiji je malo drukčije, glasačka većina igra za tim koji je čvrsto u sorošoidnim rukama.

 3. Slobodanka says:

  Šiptari se nisu urotili protiv Mila, oni su se urotili zajedno sa Milom protiv Crne Gore. Sve ovo što Milov batinaški režim radi po Crnoj Gori to je u korist stvaranja veljike A.

 4. znojni Mirko says:

  Crko je odvratni KROmanjonac "dr."Ivol Banac, smrad i ljiga. Juuuupiiiiiiii !!!

 5. zaliv.net says:

  U Mila Kovida kratke noge, on je njihovo chedo, prica za siroke mase pred izbore...

 6. Gagi says:

  Jesu li ikada "nasi" politicari pomenuli bilo sta iz korpusa ljudskih prava za Srbe koji zive u Albaniji.Ti ljudi su vec asimilovani, gde su njihovi predstavnici u institucijama Albanije. Albanci na Balkanu nasrcu i reze kao kurjaci, otimaju sta stignu Srpskom narodu i sve to velikodusno poklanjaju zapadnim saveznicima - ortacima u pljacki. Vrlo je cudan nas popustajuci politicki stav povodom svih ovih pojava, prosto je neverovatno da se mirne duse i ciste savesti gledaju lopovi kako nam haraju i razaraju kucu. Odavno ovde nesto moralno nije u redu, izgleda da se odluke Drezdenskog kongresa nesmetano i bez zastoja sprovode. Najveci moguci prevaranti Srpskog naroda su takozvani nacionalisti iz 90-ih godina, primer takvih moralnih olosa nema nigde na zemljinoj kugli, jedino su se zapatili ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *