КО СТОЈИ ИЗА ПРОТЕСТА?! Руски обавештајац све открио

KO STOJI IZA PROTESTA?! Ruski obaveštajac sve otkrio

10 juna 2020

Protesti koji su počeli u Americi nakon ubistva Džordža Flojda raširili su se po celom svetu.

Ruski obaveštajac i penzionisani pukovnik Spoljne obaveštajne službe Andrej Bezrukov smatra da masovni neredi u SAD instrument političke igre, prenosi televizija „Zvezda“.

– Uskoro su izbori, za pet meseci. Postoje dva faktora na koje će Tramp odigrati: dobra ekonomija i razbijenost Demokratske partije. Ekonomija je problematična, teško da će se oporaviti, što je udar po njemu. Ostaje drugi faktor – Demokratska stranka je slaba i što je najvažnije, podeljena na centraliste, pristalice Trampa koji mrze levičare, i levičare koji mrze Bajdena (kandidata Demokratske stranke na predsedničkim izborima). Da bi se objedinili potrebno je izazvati ovakvu polu-revoluciju koja će od Trampa napraviti fašistu, rasistu, kako bi se protiv Trampa objedinile dve nespojive Demokratske stranke – objašnjava ruski obaveštajac.Prema njegovim rečima, to je veoma težak zadatak, ali ceo spektakl služi da se izazove kriza takvih razmera da se cela Demokratska stranka ujedini i da zakopa ratne sekire. Tramp to zna pa će i on sada igrati na kartu problema unutar same Demokratske stranke, dodaje Bezrukov.

– Tramp će pokušati da optuži levičare za radikalizam, i da od njih odvoji demokrate koji se zalažu za red i zakon i na taj način će pokušati da ponovo razvali Demokratsku stranku. Problem rasizma se veoma lako mobilizuje, jer je to bomba koja je uvek spremna da eksplodira. Naravno, on nije mogao, a da ne iskoristi tako dobru priliku – zaključuje on.

Afroamerikanac Džordž Flojd preminuo je 25. maja u bolnici u Mineapolisu, posle intervencije belog policajca Dereka Šovina koji je prilikom hapšenja gotovo devet minuta držao koleno na njegovom vratu, uprkos Flojdovim povicima da ne može da diše.

Protesti koji su počeli u Americi nakon ubistva Džordža Flojda raširili su se po celom svetu.

(Alo/Sputnjik)

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad2 says:

    ova operacija u americi nije samo politička igra odavno, ovo je USA "obojena" revolucija,američko proleće ako može tako da se nazove,koriste sve metode koje su primenjivali po inostranstvu zarad LIČNE koristi.Alo pa joe biden i ekipa je pokušala da od ukrajine napravi svoju PRIVATNU državu.Pa kako su pobili sve one lekare u avionu baš iznad ukrajine a posle toga kad se slegla prašina eto nama korone.Pa svi koji su pobijeni tada su eksperti za viorologiju i članocvi specijalnog UN tima za suzbijanje epidemija.E ti mrtvi momci su nešto ili znali, ili bi bili u stanju danas da nam oobjasne odakle korona ovde.Sve se kockice slažu, ovo nije teorija zavere ovo je zavera svetskog formata u punom zamahu za preuzimanje totalne kontrole celog sveta od grupice ultra bogataša i njihovih kamarila i to je popalilo SVE lampice u svim bezbednosnim sistemima čak i tamo gde se ta grupa uspešno infiltirala u VRH kao na primer u USA.Samo njih je MALO a svet je VELIKI i tramp je upravo odgovor bezbednosnih i vojnih struktura amerike protiv pokušaja tih grupa da prigrabe SVU vlast u USA i oni znaju sa kim imaju posla i baš ZATO će ovo biti vrlo opasno i verovatno nasilno "američko proleće" samo ako nastave sa operacijom i predju u DRUGU FAZU.Ovo sada je PRVA faza i čeka se sledeći potez kamarile oko bajdena i cele ove histerije oko namernog ubistva nedužnog čoveka, ista priča kao sa srpskim svatovima u sarajevu koja je započela rat

  2. Rista says:

    Pa sve je pomalo istina što znači ima i laži. Amerika "ne gori" za sada a verovatno zato što običan narod a tu su i belci i crnci i meksikanci uopšte NE podržava ove nerede. S druge strana i države i federalna država su uspele da "lokalizuju" siledžije i pratioce, antifu i sve koji tamo nešto muvaju, na pojedine delove gradova i dalje se ne širi. To je samo početak a videli ste koliko dugo je Kina izdržala u Hong Kongu bez vidljivih reakcija. Amerika ima još veće iskustvo sa strpljivim posmatranjem i pažljivim pripremama za uništenje demonstracija bilo koje vrste. Amerika nije stala uopšte a svi članci koji ukazuju na neki veći rastur Amerike su neistiniti. Nemam ja pojma šta sve može da se desi niti na šta sve su demokrate spremne, ali imam pojma da mečka jednako igra i pred njihovom kućom, ako igra. Nisu demokrate toliko lude pa da ne shvataju da ako se ovo pretvori u američko proleće da se oni neće provući. I ne bi! A neće se pretvoriti ni u američko proleće. Za sada je tako i izgleda da su države već spremne da počnu sa gašenjem požara. Ne naležite na svaki novinski članak, jer više je novinskih članaka nego demonstranata u americi. Drugo je to šta bi mi želeli da im se desi a drugo je šta se zaista dešava i kako će se završiti. Uskoro će mediji amerike dobiti naređenje da prestanu sa izveštavanjem o demonstracijama a to će vam biti znak da je demonstracijama došao kraj. Zadnjih par dana su američki mediji već neverovatno mnogo i naglo smanjili broj informacija i članaka o demonstracijama, što je prvi znak da se nešto iza brda pokrenulo. Sačekajte sa prognozama. To što pišu sputnjik i alo je baš onaj deo mnogobrojnih članaka koji su tu samo da prodaju medije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *