KОАЛИЦИЈА ПОШТЕНИХ: Сарадња Чеде, Тадића и Чанкa

KOALICIJA POŠTENIH: Saradnja Čede, Tadića i Čanka

4 novembra 2015

Boris-Tadić-Cedomir-Jovanovic-Nenad-Čanak-Liberalno-demokratska partija (LDP) i Socijaldemokratska stranka (SDS) skupom u subotu počinju zajednički rad na formiranju građanske alternative ovoj vlasti, najavio je za list „Danas“ Kenan Hajdarević, član Predsedništva LDP.

On navodi da će u Domu omladine predstavnici ove dve stranke Čedomir Jovanović i Boris Tadić početi razgovor sa građanima u Beogradu o svim važnim i aktuelnim političkim pitanjima.

Prema saznanjima „Danasa“, LDP očekuje da im se na skupu pridruže i predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Kako kažu izvori lista, osim Jovanovića i Tadića postoji mogućnost da se građanima obrati i predsednik LSV Nenad Čanak.

LDP i SDS pozvali su i članove i simpatizere DS da im se priključe, a kako nezvanično saznaje „Danas“ u DS, na tom skupu neće biti njihovih visokih predstavnika.

– Želimo da krenemo u proces razgovora sa građanima o idejama o kojima smo već između sebe razgovarali. Čedomir Jovanović i Boris Tadić se već neko vreme viđaju i razgovaraju o svim aktuelnim političkim pitanjima. Uveliko se radi na zajedničkom programu, ali da bismo mogli da ga na najbolji način uobličimo i usvojimo, želimo najpre da razgovaramo sa građanima – objašnjava Hajdarević, prenosi „Danas“.

On je za taj list rekao da ovo nije početak kampanje i formiranje koalicije ili saveza, jer se još uvek ne zna tačno kada će biti izbora.

KOMENTARI8 komentara

 1. Goran says:

  Trios Los Smrderos

 2. Barakuda says:

  Sve srbin do srbina ....., nevjerovatno ko sve može u Srbiji da se bavi politikom !

 3. Apis says:

  Jos da između njih stave Sonju Biserko i Natasu Kandić pa da sav olos glasa jedinstveno. Pordzka SAD i Engleza bila bi zagarantovana. Dosli bi i Rvati u kolonama da podrze Borisa, sestrića Jure Francetića koga su srpski seljaci ubili vilama. Uzalud se Tito licno trudio ni ceo partizanski konzilijum lekara nije mogao ustasu da spasi.

 4. otac Satarije says:

  Smešni su, pravi su Trio Fantastikus https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXhCgzRypb2ngbPCEOsYl3VH6gw7HBO3Lp3m11kcUUNJY64bVShg

 5. marko says:

  Radni biro slabo ih placa pa sad traze posla a malo su se i potrosiji kupujuci zenama skupocijena auta.Dok narod ima dobru grbacu pa i more im se.

 6. vevericalasica says:

  Ako posle 15 godina u Srbiji mogu zajedno da skupe preko 0,5 posto glasova, onda i ne zaslužujemo ništa bolje.

 7. axiles says:

  Boris Tadic ,rodjen u Sarajevu otac Crnogorac,majka iz Bosne,Cedomir Jovanovic poreklom iz sela Gunjevci Bosna,Nenad Canak poreklom iz Like hm -zasto bi oni voleli Srbiju????

 8. Mico says:

  axiles potrudi se da proucis svoj rodoslov pa ces sigurno pronaci prekodrinske korjena kao i vecina nas koji zivimo u ( za ) Srbiji(u). Pomenuta trojka je skart koga je uvjek bilo i bice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *