Који политичар је наредио убиство Ђинђића?

Koji političar je naredio ubistvo Đinđića?

29 septembra 2016

597670_zoran-djindjic_f34

Liberalno demokratska partija pozvala je vlast da hitno reaguje i ispita navode iz izjave Miloša Simovića, osuđenog u postupku za ubistvo Zorana Đinđića.

Simović je ponovio da je još 2011. Tužilaštvu dostavio ime političara koji je direktno umešan u pripremu i izvršenje atentata.

U LDP-u smatraju da svaka informacija o ovom slučaju koju iznose svedoci pred državne organe mora biti ispitana do kraja, pa tako i optužba da je „određeni političar direktno naredio ubistvo premijera Đinđića”.

„Zato državni organi moraju da utvrde o kom političaru se radi i to javno objave“, navedeno je u saopštenju LDP-a.

Iz te stranke poručuju da bi eventualno odlaganje otkrivanja nalogodavaca atentata na premijera produžilo agoniju u kojoj se od 12. marta 2003. nalazi čitavo srpsko društvo i pogodovalo onima kojima je bilo u interesu da se zaustave reforme koje je Đinđić sprovodio i koji su dali sve da do njegove eliminacije dođe.

„Liberalno demokratska partija se od svog osnivanja zalaže za otkrivanje pune istine o političkoj pozadini ubistva Zorana Đinđića i istrajaće u toj borbi bez obzira na brojne otpore, koji za cilj imaju sakrivanje činjenica i davanje političkog legitimiteta samom atentatu“, navodi se u saopštenju te stranke.

KOMENTARI9 komentara

 1. iki says:

  Ovo što ću sada napišem, ne tiče se teksta, jer ne znam kako i gde da se obratim. Portal FAKTI je bio jedan od najboljih i nsajslobodnijih portala, sve do izvesnog vremena.Naime, rasdi se o tome da mi, koji smo bili prijavljeni kod tog portala, nikako ne možemo da se ponovo prijavimo, ja se na primer prijavljujem oko 1o puta i nikako da me uvaže. Ne znam zbog čega, pa traže neke generalije, kao da su Cia.Apelujem na vlasinka Fakata, ako ne zna, neka vidi šta je sa tim.I još nešto, tamo možemo, mi ne prijavljeni da glasamo, ali samo za neke komentare, koji su bezazleni, a za neke uopšte nam ne daju. Pisala bih još, ali da ne dosađujem. Isto važi i za portale Novi standard, koji je isti kao Cia i Srbin info.Dakle, mi, obični ljudi, ne možemo nikako da dođemo do toga da barem putem komentara, iznesemo svoje mišljenje.

  • Dejan says:

   Jos uvek nisi shvatila o cemu se radi? To nas vodi u krajnost, masakar 5 kolone i kvislinga koji jasu Srbijom za NATO hijene iz Beograda. Neminovno. Oni su svoju decu vec poceli da sklanjaju po Zapadu.

 2. Srbin says:

  Šešelj: Vučić nije smeo da ode kod Klintona! https://www.youtube.com/watch?v=dIdv77b4lew

 3. iki says:

  Dejane, molim te budi jasniji.Da li misliš da se oni zaista spremaju za neko krvoproliće, ako je to, pa zar im nije bilo dosta toga, a ako je do materijalnih dobara, pa pokrali su celu Srbiju, nije mi ništa jasno.Molim te pogledaj na Fakte šta sve traže, kako da logujemo, to je tako sve nejasno i obavesti me, molim te.Pozdrav.

  • milovan says:

   Iki* Pre 5-6 nedelja,izvrsen je napad na sajt FAKTI. Do tada su primali komentare bez prijave.Posle napada pristup imaju samo prijavljeni.Ja sam cekao na prijem par dana ,mislim da sad nema problema.

 4. iki says:

  Milovane, pa kako da se prijavim, kada čuda traže, a ja na njih ne umem da odgovorim.Mnogo zapetljana pitanja, kako god odgovorim, oni me odbace.Pomozi, molim te.

  • mare says:

   iki pa u cemu je problem? Sad sam bio na sajtu Fakti,traze za registraciju samo korisnicko ime i adesu elektronske poste. To je sve. Pozz

  • milovan says:

   Iki,EVO MARE BESE BRZI.

 5. milovan says:

  CESTO SE PSI POKOLJU OKO LOVINE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *