КОЛИНДА ХВАЛИ ВУЧИЋА: Погледајте шта је рекла за њега!

KOLINDA HVALI VUČIĆA: Pogledajte šta je rekla za njega!

2 jula 2017

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je nakon izbora predsednika Aleksandra Vučića za predsednika Srbije napokon dobila sagovornika sa kojim može razgovarati, ali da bi se veliki iskorak napravio kada bi se humanitarno pitanje nestalih rešilo do kraja godine.

Ona je to rekla u intervjuu hrvatskom „Večernjem listu“, odgovarajući na pitanje da li je tačan utisak da bi nakon inauguracije novog predsednika Srbije moglo da sledi otopljavanje odnosa Srbije i Hrvatske.

– Nakon izbora predsednika Vučića na mesto predsednika Srbije napokon sam dobila sagovornika s kojim mogu razgovarati. Oboje se slažemo kako moramo biti pragmatični i sarađivati tamo gde nam se poklapaju interesi. Lično smatram kako bismo napravili veliki iskorak kada bi se humanitarno pitanje nestalih najvećim delom rešilo već do kraja ove godine. To bi sigurno relaksiralo odnose i stvorilo dobre temelje za dalju nadogradnju – rekla je Grabar Kitarovićeva.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. padre says:

    Još malo. pa će sa mu podeli "orden kralja Tomislava"!

  2. B5 says:

    E, najbolje bi bilo, da kada je toliko dobar, odvede ga lepo svojoj kući. Onda bi svima bilo lepo... Dosta je on Srbiji bio "dobar"...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *