KОЛИНДА ИМИТИРА ТУЂМАНА И РУГА СЕ СРПСKИМ ЖРТВАМА! Погледајте како се хрватска председница обукла за годишњицу ЗЛОЧИНАЧKЕ ОПЕРАЦИЈЕ „БЉЕСАK“!

KOLINDA IMITIRA TUĐMANA I RUGA SE SRPSKIM ŽRTVAMA! Pogledajte kako se hrvatska predsednica obukla za godišnjicu ZLOČINAČKE OPERACIJE „BLJESAK“!

1 maja 2019

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pojavila se danas obučena u belo od glave do pete na ceremoniji 24. godine od operacije “ Bljesak“ koja se danas održava u Okučanima.

U uskim belim pantalonama i sakou Kolinda je promarširala ulicama Okučana i ponosno uzdignute glave zaboravljajući na žrtve koje je donela operacija Bljesak svečano se naklonila hrvatskoj zastavi.Inače Kolinda se ugledala na prvog hrvatskog predsednika Franju Tuđmana, koji se te 1995., ali i kasnije na vojnoj paradi uoči operacije „Oluja“ i proslave zauzimanja Zapadne Slavonije pojavio u beloj uniformi sličnoj onoj koju je u svečanim prilikama nosio i Tito.

Tako je i ovaj put Kolinda obukla beli uski komplet, verovatno naglašavajući time da je operacija zauzimanja Zapadne Slavonije bila čista i bez zločina.

Podsetimo, danas se navršava 24. godine od hrvatske vojne akcije „Bljesak“ u kome su hrvatske paravojne, voje i policijske snage 1. maja 1995. godine, tokom napada na Zapadnu Slavoniju koja je bila pod zaštitom snaga UNPROFOR-a, za samo 36 sati ubila 283 Srba, većinom civila, 57 žena i devetoro dece, a 15.000 ih je proterano, navodi se u saopštenju Koordinacija srpskih udruženja.

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Vi ste totalni idioti ako očekujete od vatikanoida bilo šra normalno! A očigledno očekujete! U slepca se oči ne traže!

 2. Boze Pravde says:

  To bi trebalo da se zove bal vampira.

 3. Batina. says:

  Bal vampira ili ti krvopija.

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Vedrana Rudan: "Hrvati su GLUP NAROD"

 5. Gardista says:

  Zasto Seselj vec jednom ne ode u posetu Kolindici, ocigledno da joj treba buzdovan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *