Колинда опет брани Томпсона!

Kolinda opet brani Tompsona!

8 avgusta 2017

Glorifikovanje ustaštva ne prestaje.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je, komentarišući koncert Marka Perkovića Tompsona u Slunju i pokliče „Za dom spremni“, izjavila danas da, što se nje lično tiče, politika ne treba da se meša u muziku.

Što se tiče kažnjavanja Tompsona, koji, glorifikuje ustaštvo u svojim pesmama i na koncertima, Grabar Kitarović je rekla da misli da ministar branitelja Tomislav Medved može najbolje da odgovori na to pitanje.

„Što se mene lično tiče, mislim da politika ne treba da se meša u muziku, a kada je reč o bilo kakvoj krivičnoj odgovornosti, o tome svoju reč treba da kaže pravosuđe Hrvatske“, rekla je Kitaroviće, koja je danas boravila u Glini povodom obeležavanja 22. Godišnjice vojno-policijske akcije Oluja, prenela je zagebačka N1.

Inače, ministar branitelja Medved se u Slunju fotografisao sa Tompsonom, a fotografija je objavljena u najnovijem nedeljniku „Nacional“ sa porukom „Ovo je Hrvatska“.

Predsednica kaže da je na pravosudnim organima da ustale praksu, koja mora biti utemeljena na zakonodavstvu i pozitivnim propisima Hrvatske.

KOMENTARIJedan komentar

  1. deda mraz says:

    Sta kaze ministar Medved- ovo je Hrvatska i potpuno je u pravu jer im je nas sljam ih je priznao kao drzavu i sve su uradili da Srbe ponize a da ustasama dignu rep jer 1991 bili bi zgazeni za mesec dan medjutim kominterna je odradila svoj posao i samo treba Milosevicu da dignu spomenik sto mogu da se izivljavaju nad Srbima a posle toga izdajnicima Tadicu i Vucicu i zasto bi Kolinda ili Evropa reagovali kad nase dike i elite kao Vuk. Ceda ,Canak,Biserko,Kandic,Vucic itd,itd,itd, uopste ne reaguju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *