КОЛИНДА ПРЕВАЗИШЛА СВЕ ЛАЖОВЕ! Овакву лаж још нисте чули

KOLINDA PREVAZIŠLA SVE LAŽOVE! Ovakvu laž još niste čuli

9 decembra 2019

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović napravila je novi gaf tokom preizborne kampanje za novi mandat.

Hrvatska predsednica je tokom dana boravila u Sinju, a izjavila je da je nedugo posle reintegracije hrvatskog Podunavlja 1998. posetila Vukovar sa svojom decom. Međutim, hrvatski mediji su je uhvatili u laži pošto njena deca u to vreme nisu bila ni rođena.Grabar-Kitarović je u Sinju odgovorila protivkandidatu Zoranu Milanoviću, koji ju je prozvao da kao ministarka u vladi Ive Sanadera nije bila u Vukovaru.

„Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Nešto posle oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, i u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju decu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvek odlaziti i u Knin i u Vukovar“, poručila je Kolinda.

Kolinda je nekoliko sati kasnije bila u Splitu.

“Prvim autobusom sam otišla sa Jakovom u Knin. Poveli smo decu u Vukovar posle reintegracije da im usadimo ljubav, veru…”, navela je ona.

Mirna reintegracija Podunavlja završila se 1998. godine, a Kolindina deca tada nisu bila ni rođena.

Njena ćeka Katarina rođena je 2001. godine, a sin Luka 2003.

KOMENTARI18 komentara

 1. Evroslav says:

  Alo, pa žena je rekla da je posetila dotična mesta posle nekakve reintegracije, ali to ne znači da je tada i decu vodila. Decu je vodila naravno kasnije. Vi ste izgleda gori od nje!

  • Filip says:

   Evroslave, ne bi bilo loše da pročitaš tekst, inače ispadneš glup kao sad što s ispao. Ona je sama rekla da ih je vodila posle reintegracije: “Prvim autobusom sam otišla sa Jakovom u Knin. Poveli smo decu u Vukovar posle reintegracije da im usadimo ljubav, veru…”

   • Bora says:

    ...hahahaha Euroslav se malo ubrojio nije mu za zameriti...

    • Becki konjusar says:

     Evroslavu i ostalim ustasama je bitno da ona ispoljava mrznju prema srbima. Bio sam nedavno u NDH, mogu vam reći dve reči; tuga i jad.

 2. Portopranco says:

  Obraz svakog škovacina čišći je od ove šporkulje kolinde grabar corleone koja je sve u životu postigla licemjernim lažima i druženjem sa lopovima i mafijom.

  • Ivana says:

   Čisteći pištolje nato oficirima mislim bagri.

   • Simeon says:

    Šta da se očekuje od nje, čak nije ni Linda nego je ko Linda.😂

  • Karital says:

   Za ovaj komentar, svaka ti dala Porto.

 3. Garo says:

  ....da im usadimo ljubav, veru…”, Ej Kolindice plakni se i ja bi tebi usadio ...

 4. triglav says:

  pa kakve to ima veze? žena dobro izgleda, i veruje joj 50 % populacije na prvi pogled.

  • Kosovac says:

   I treba populacija da joj veruje. Vidi se da je jaka, kao i da je stekla naklonost najjačeg sorošoida u Evropi Makrona. Svi smo gledali kako je Makro ljubazno tapšao po dupencetu, onomad na Svetskom prvenstvu u Fudbalu. To nije tako mala stvar.

  • Simeon says:

   Triglave, toliko ima lepih Hrvatica, mogli su da izaberu neku sa mozgom.

 5. opet ja says:

  Izgleda da se peviše viđala sa Vučkom, počela je da laže kao on i njegova ekipa lažova, kriminalaca i izdajnika.

 6. padre says:

  To samo znači, da ima ona još dece, ali jih je krila!

 7. Nika says:

  E vala nije prevazišla sve lažove, bar što se tiče predsednika ovih zapadnih kolonija. Ko je od njih najveći lažov to i vrapci na grani znaju. Valjda onaj ko je juče gostujući po stoti put kod Milomira Marića, uz Vedranu Rudan, izgovorio da ćemo u Srbiji u decembru i januaru imati veće plate nego druge zemlje Zapadnobalkanske šestorke. Već i vrapci na grani znaju da je Srbija već nekoliko zadnjih godina, posle Makednije, država u regionu sa najmanjim platama. Zašto se Srbija našla na 77 mestu na listi od 80 najboljih zemalja sveta, dok je na 71 poziciji u kategoriji kvalitet života koja obuhvata razvijeno tržište rada, političku i ekonomsku stabilnost, dobar zdravstveni i obrazovni sistem i drugo, što pokazuje analiza američkog magazina “U.S news & word report “? Zašto se našla iza mnogih najnerazvijenijih afričkih zemalja? Bulaznenje o izgradnji autoputeva već se svima popelo na glavu, a što se ti putevi raspadaju zbog zemljane podloge već i pre puštanja u upotrebu i koštaju ko Svetog Petra kajgana šta je to njega briga. To će ionako platiti građani Srbije vraćanjem kredita uzetih od MMF i Svetske banke.

 8. Nika says:

  Tokom prve godine predsedničkog mandata Aleksandra Vučića više od 90 odsto njegovih izjava ocenjenih na Istinomeru bilo je neistinito, navodi se u saopštenju tog portala.

  • Kosovac says:

   @ Nika, …..Kolega malo si se obrukao. Pa i deca znaju, i vrapci na grani znaju, ako je vidiš nacrtanu na tarabi, nemoj da navaljuješ, ili ćeš da ga slomiš, ili će da ti ostane neka treska u usta. Istinomer jeste da meri to za šta mu je dato ime, ali je taj instrument u rukama Oberlažova i taj ober ti je (nam) plasirao rezultate izmerene istine. Oni koji znaju ko stoji iza Istinomera, oni će tvoj komentar shvatiti kao afirmativan za Vučića, čak će ga malo i sažaljevati zbog toga koja ga je gamad merila na Istinomeru.

 9. Nika says:

  Kosovac, prvo mi odgovori da li i živiš na Kosovu? Ne bih rekao. Drugo, ne treba meni sve njegove laži prenositi ni Istinomer, niti Informer ili Srpski telegraf, Pink, Hepi, Studio B i svi lokalni mediji koji direktno preuzimaju informativni program RTS (Dnevnik 2). Dovoljno sam ih i sam zapamtio, a i osetio na sopstvenoj koži, počev od obećanja da mu ne pada na pamet da dira u pošteno zarađene penzije, da će kupiti prnje ako za šest meseci od dolaska na vlast narod ne bude živeo bolje, do obećanja da će ukinuti TV taksu, poništiti sve odluke prethodne vlasti sa vlastima u Prištini.... Prva "reformska mera" mu je bila protivustavno otimanje penzija, druga uvođenje TV takse. Pogledaj malo emisije na Jujubu koliko stanovnika u zabačenijim mestima u Srbiji imaju struju, ali nemaju TV signal i samo zbog toga što imaju struju plaćaju TV pretplatu. I oni koji imaju strujomer za štalu plaćaju taksu na to brojilo, što je narodni poslanik Miladin Ševarlić istakao kao jedini primer u svetu. Treće, nekadašnji član SNS Jovana Jakovljević, dipl. ing. zaštite na radu iz Ivanjice, uputila mu je otvoreno pismo tražeći da joj odgovori šta je bilo sa njegovih 15 obećanja objavljenih u "Beloj knjizi" i postavila 38 pitanja (opet vezanih za njegova obećanja). Što joj nije odgovorio? Ja mu, kao pravnik, postavljam pitanje zašto ne poštuje Ustav Republike Srbije, na koji je položio zakletvu, štiteći njime teritorijalnu celovitost Republike Srbije, već zagovara teritorijalno razgraničenje sa delom sopstvene teritorije, što je u suprotnosti i sa Ustavom RS i Rezolucijom 1244 OUN?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *