КОЛИНДА СЕ НАЉУТИЛА, па лупетала глупости

KOLINDA SE NALJUTILA, pa lupetala gluposti

16 januara 2017

Kolinda-Grabar-Kitarovic-2-720 56

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović govorila je u nedelju na svečanom prijemu povodom 25. godišnjice međunarodnog priznanja Hrvatske.

Kako je preneo hrvatski portal „Indeks“, hrvatska predsednica je pozdravila sve diplomate s kojima je u vreme priznanja Hrvatske sarađivala. Portal navodi da je Kolinda Grabar Kitarović 1992. godine imala 23 godine i bila studentkinja engleskog i španskog jezika na Filozofskom fakultetu.

„Pozdravljam svakog hrvatskog diplomata i diplomatkinju s kojima sam imala čast raditi u to vreme, koji su se toliko zdušno borili za našu samostalnost i nezavisnost. Nisu to bila laka vremena“, rekla je hrvatska predsednica. Ali, prema njenoj biografiji, diplomirala je 1993. godine, kad je počela i raditi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Ovo je još jedan u nizu gafova hrvatske predsednice u poslednje vreme. Podsetimo, ona je pred predsedničke izbore u SAD izjavila:

„Amerikanci će odlučiti ko će biti naš sledeći predsednik“, i potom se ispravila rekavši „ovaj, njihov sledeći predsednik“.

(B92)

KOMENTARI4 komentara

  1. Kulak says:

    Jakove izdrži

  2. Deda Brada says:

    Ah, Kolindica! Moja krvna grupa. Da li je i na svečanom prijemu pjevala "Danke Deutschland"?

  3. USS Sputnjik says:

    Kolinda je glupača!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *