Командант Гиви тера украјинске војнике да једу своје полете (ВИДЕО)

Komandant Givi tera ukrajinske vojnike da jedu svoje polete (VIDEO)

26 januara 2015

8230Ukrajinci su vojnike svojih elitnih jedinica, koje su držale Donjecki aerodrom, sa ponosom nazivali „nepobedivim kiborzima“.

Uprkos njihovoj „nepobedivosti“, Kijev je već izgubio aerodrom, na njemu i oko njega – kosti je ostavilo mnogo desetina „kiborga“. Neki od njih su čak i dopali  zarobljeništva.

Tako se „bajka“ kijevske hunte i ukrajinskih neonacista naprosto rastvorila u vazduhu. Ako je od nje nešto bilo i preostalo – nestaće posle onoga što je „kiborzima“ priredio Givi, jedan od dvojice komandanata snaga DNR koje su oslobodile aerodrom.

Pogledajte video snimak na kojem zarobljeni „kiborzi“ kleče, a Givi im nožem skida epolete i gura usta – da ih pojedu.

Pritom ih pita: šta tražite na našoj zemlji. Odgovor je žalostan, ali za ukrajinski mentalitet jedino mogući: „Mi smo mobilisani“.

Mediji Donjecke Republike Givijev postupak ne samo da opravdavaju, nego ga smatraju simboličkim izražavanjem „mržnje naroda Novorosije prema ubicama iz ukrajinskih kaznenih bataljona“.

(Fakti.org)

KOMENTARI8 komentara

 1. gox says:

  nije lepo

 2. Apis says:

  Dobro su prošli. Sad će im zapadni prijatelji šivati epolete od čokolade. Gore je bilo gledati kad ukrajinski fašisti gaze ljude (slučajne prolaznike, svoje sugrađane) na ulici samo zato što su Rusi.

 3. ne ne ne... says:

  Ovo prosto nije časno raditi zarobljenicima, pa da su živo zlo, a ne neki balavci.

 4. jeremija says:

  Svi Vi koji komentarišete da ovakav postupak nije lep i častan - odgovorite sami sebi na pitanje kako bi se Vi ponašali kada bi ste zarobili one koji su samo nekoliko minuta pre toga pucali na Vas bojevom municijom sa željom da Vas ubiju , a da su samo Vaša spretnost,uvežbanost,sticaj okolnosti i Božija volja zaslužni što ste ostali živi.Oni za sebe kažu da su bili primorani - čisto sumnjam , u elitne jedinice idu samo vrhunski obučeni i lično motivisani.Problem je - što je u ovom slučaju,nažalost , motiv bio - novac.

 5. slas says:

  ako je neko govno neopravdava mene da i ja budem govno. Nije viteski i tacka...

 6. givi says:

  Ovi su pre nekoliko dana ubijali Donbasku decu, pucali na civile i ubijali ih po ulicama Donjecka. Ovaj glavati je pre toga, sa glavnokomandujućim Kupolom, preuzeo desetine zarobljenika koje su iz Motoroline jedinice pustili Novorusi. I evo OPET SE VRAĆAJU, DA UBIJAJU I DA KOLJU. Njih Donjecka deca nisu pitala da ih puste, nisu imala vremena.

 7. lukenda says:

  bez obzira ko je zarobljen žalosno je iživljavat se na njima.to govorim iz ikustva jer sam i ja bio zarobljen,tada sam shvatio šta znači sloboda a zarobljen nisi vlasnik sebe već od nekog drugog da se smiluje,jer u ratu je to tako.svako ko se preda nada se da preživi a to su mali izgledi.ja sam 1000 puta poželio da sam pogino.veliki su to stresovi za zarobljenike,i posle sam učestovo u ratu i zacrtao sam sebi da nikad nebih udario zarobljenika jer je grijeh a drugo je borba pa šta se desi.vremenom posle shvatimo da mnoge stvari nisu trebale da se dese jer moćnici kroje po svome ami običan narod im služimo za ostvarenje njihovih ciljeva.

 8. buriba says:

  Imaju srece sto su njemu pali u ruke. Videli bi da su kod mene dosli, kako bi noz radio - napravio bih ikebanu od njih !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *