КОМПЛЕКСАШ: Звонимиру Бобану битно да Србија губи!

КОМПЛЕКСАШ: Звонимиру Бобану битно да Србија губи!

17 октобра 2015

zvonimir-boban-1387840628-416985У већини албанских медија појавила се увредљива изјава коју је на рачун српских фудбалера упутио бивши капитен хрватске репрезентације, Звонимир Бобан. Он је наводно рекао да је пласман Хрвата и Албанаца „као бомба за Србе“, али… да ли је баш све заиста било тако?

Ево како је то пренео хрватски медиј, индеx.хр:

„Албанци и даље славе историјски пласман на Европско првенство. Осим што ће први пут играти на скупу најбољих фудбалских репрезентација Европе, Албанцима је посебно драго што су до првенства дошли у групи у којој је наступала и Србија. Одмах након пласмана у Француску Албанци су почели с провокацијама.

„Док ми играмо, Срби се могу сунчати“, поручио је албански премијер Еди Рама, док је капетан репрезентације Лорик Цана поносно изјавио да ће их Срби следећег лета гледати на телевизији.

Албанци доносе наводну изјаву Звоне Бобана, бившег капетана хрватске репрезентације.

„Пласман Албаније и Хрватске у Француску је Србима као да је пала бомба. Иако сам Хрват, драго ми је да је Албанија елиминисала некоректну репрезентацију као што је Србија“, наводно је Бобан рекао за РТЛ.

И док италијански медији не пишу ништа о наводном Бобановом гостовању на поменутој радио станици, а поједини српски медији преносе ову (дез)информацију, нама остаје да видимо да ли је Хрватима циљ да “смире страсти” између ове две земље, или само желе да “скину љагу” са свог некадашњег репрезенативца“, пише хрватски портал Индекс.

(Index.hr)

KOMENTARI7 коментара

 1. rade says:

  Ne treba vas nista cuditi jer je on iz jedne poznate ustaske porodice.

 2. Vujadin says:

  Čistokrvni SRBIN, samo ga sramota da to prizna pa je izkompleksiran. Priznaj to sebi da bi tvoji potomci živjeli normalno, da ne nose grijehe pradjedova.

 3. otac Satarije says:

  mnogo bitno šta Bobanesku priča,dok oni igraju Hrvoji kopaju po kontejnerima a mi ih gledamo i smejemo se njihovoj bedi

 4. Apis says:

  HRVATI OPRAVDANO MRZE SRBE! 90%. HRVATA JE SRBIN PRAVIO. I 100% IH JE LOSE NAPRAVIO. TAKO DA SVE TREBA VRATITI U FABRIKU TOJEST U PČKU MATERINU.

 5. Fred says:

  Čovjek nije rekao ništa netočno (ako je uopće to rekao, jer se spominje riječ NAVODNO!). Vjerujem da je većini Srba neuspjeh plasmana srpske reprezentacije još teže pao kad znaju da su se, njima "prijateljske" zemlje, Hrvatska i Albanija, uspjele plasirati među najbolje reprezentacije Europe i da će sudjelovati u završnici EP-a.

 6. Dani says:

  Nista NOVO u zemlji PustasiJI,od tih bednika...nije jedini,svi su redom kompleksasi.DIJAGNOZA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u