КОМПЛЕКСАШ: Звонимиру Бобану битно да Србија губи!

KOMPLEKSAŠ: Zvonimiru Bobanu bitno da Srbija gubi!

17 oktobra 2015

zvonimir-boban-1387840628-416985U većini albanskih medija pojavila se uvredljiva izjava koju je na račun srpskih fudbalera uputio bivši kapiten hrvatske reprezentacije, Zvonimir Boban. On je navodno rekao da je plasman Hrvata i Albanaca „kao bomba za Srbe“, ali… da li je baš sve zaista bilo tako?

Evo kako je to preneo hrvatski medij, index.hr:

„Albanci i dalje slave istorijski plasman na Evropsko prvenstvo. Osim što će prvi put igrati na skupu najboljih fudbalskih reprezentacija Evrope, Albancima je posebno drago što su do prvenstva došli u grupi u kojoj je nastupala i Srbija. Odmah nakon plasmana u Francusku Albanci su počeli s provokacijama.

„Dok mi igramo, Srbi se mogu sunčati“, poručio je albanski premijer Edi Rama, dok je kapetan reprezentacije Lorik Cana ponosno izjavio da će ih Srbi sledećeg leta gledati na televiziji.

Albanci donose navodnu izjavu Zvone Bobana, bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije.

„Plasman Albanije i Hrvatske u Francusku je Srbima kao da je pala bomba. Iako sam Hrvat, drago mi je da je Albanija eliminisala nekorektnu reprezentaciju kao što je Srbija“, navodno je Boban rekao za RTL.

I dok italijanski mediji ne pišu ništa o navodnom Bobanovom gostovanju na pomenutoj radio stanici, a pojedini srpski mediji prenose ovu (dez)informaciju, nama ostaje da vidimo da li je Hrvatima cilj da “smire strasti” između ove dve zemlje, ili samo žele da “skinu ljagu” sa svog nekadašnjeg reprezenativca“, piše hrvatski portal Indeks.

(Index.hr)

KOMENTARI7 komentara

 1. rade says:

  Ne treba vas nista cuditi jer je on iz jedne poznate ustaske porodice.

 2. Vujadin says:

  Čistokrvni SRBIN, samo ga sramota da to prizna pa je izkompleksiran. Priznaj to sebi da bi tvoji potomci živjeli normalno, da ne nose grijehe pradjedova.

 3. otac Satarije says:

  mnogo bitno šta Bobanesku priča,dok oni igraju Hrvoji kopaju po kontejnerima a mi ih gledamo i smejemo se njihovoj bedi

 4. Apis says:

  HRVATI OPRAVDANO MRZE SRBE! 90%. HRVATA JE SRBIN PRAVIO. I 100% IH JE LOSE NAPRAVIO. TAKO DA SVE TREBA VRATITI U FABRIKU TOJEST U PČKU MATERINU.

 5. pravda says:

  USTASA

 6. Fred says:

  Čovjek nije rekao ništa netočno (ako je uopće to rekao, jer se spominje riječ NAVODNO!). Vjerujem da je većini Srba neuspjeh plasmana srpske reprezentacije još teže pao kad znaju da su se, njima "prijateljske" zemlje, Hrvatska i Albanija, uspjele plasirati među najbolje reprezentacije Europe i da će sudjelovati u završnici EP-a.

 7. Dani says:

  Nista NOVO u zemlji PustasiJI,od tih bednika...nije jedini,svi su redom kompleksasi.DIJAGNOZA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *