КОМШИЈЕ НАМ ЗАБАДАЈУ НОЖ У ЛЕЂА: Македонци траже од Шпаније да призна лажну државу!

KOMŠIJE NAM ZABADAJU NOŽ U LEĐA: Makedonci traže od Španije da prizna lažnu državu!

19 marta 2021

Severna Makedonija će tražiti od Španije da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, izjavio je zamenik makedonskog premijera Artan Grubi nakon sastanka sa vršiocem dužnosti predsednika privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani.Grubi je rekao i da je zatražio od Osmani podršku za popis Albanaca u Severnoj Makedoniji.

– Obećala je da će biti uključena u proces popisa. Takođe sam poželeo da se što pre formiraju institucije tokom sledeće nedelje, kako bismo bez ikakvog odlaganja mogli da nastavimo sa održavanjem sastanka dve vlade, jer je u interesu da se sprovedu projekti koje smo obećali, uključujući i Prizrenski put – rekao je Grubi.

Upitan da li će ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani tražiti da Španija prizna tzv. Kosovo, on je rekao da je kosovsko pitanje za njih prioritet.

– Takođe sam razgovarao sa Osmani da naša podrška neće izostati ni na jednom međunarodnom forumu – rekao je Grubi.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Ukinuti svako priznanje Makedonije. Prosto ko pasulj.

  • well says:

   Prosto ko pasulj!!!! Pa nije to tako prosto, pasulj je veoma komplikovana zrna, prije kuvanja pasulj trebas ga natopiti najmanje 12 sati a onda dobro isperiti, zatim potom kuvanja treba ukloniti penu, vidis da to nije tako prosto kako to ti mislis.

  • Veliki brat says:

   @persida Pa što kada bi Srbija ukinula priznanje S. Makedonije? Ona je članica UN i srpsko povlačenje priznanja značilo bi joj koliko crno ispod nokta.

 2. Archelay says:

  To sto je neko oglasio da Makedonci traze od Spaniju da prizna KiM-a je sarena laz a tu laz savrseno odgovara siptarima.Takovanica dolazi od laboratorije narkomanima povezana sa makedonskim okupatorom poput Zaeva,Milajkova iostalih.Prema tome,sto vise verujete njihovim trikovima-to vise trgedija na KiM-a.

 3. Djoka says:

  Koga to interesuje sta taj prostatluk u MK misli ili radi. Bice to sve opet jednoga dana zemlja cestitih Srba.

 4. Kostakos says:

  Makedonci ne trazu priznavanje. To traze siptari i slavosiptari. Oni su na vlast.

 5. Do zla boga says:

  Vi ne prestajete da sirite zlo.Najbolje bi bilo za ceo Balkan da se prema vama podigne kineski zid-pa uzivajte u svojoj samoci I zlobi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *