КОН ШОКИРАО СРБИЈУ! ПОВЛАЧИ СЕ ЗБОГ НАПАДА!?

KON ŠOKIRAO SRBIJU! POVLAČI SE ZBOG NAPADA!?

14 aprila 2020

Epidemiolog Predrag Kon objavio je status na društvenoj mreži Fejsbuk koji je mnoge ostavio u čudu.

On je na svom nalogu napisao da je vreme da se povuče i „prepusti boljima da vode pandemiju“, navodeći da su razlog za to napadi na njega i stručni tim na društvenoj mreži zbog prodiranja virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.


“Koliko vidim po Fejsbuku glavni “krivac” za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. “Ratove” neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje… Sve najbolje!” napisao je dr Kon.Podsetimo, u domu za stare u Nišu zaraženo je 144 ljudi, a zbog propusta uhapšen je direktor Milan Stevanović.

KOMENTARI5 komentara

 1. Teks says:

  Nije težina u onome šta je rečeno, nego ko je to rekao. Mislim da doktor Kon previše burno reaguje na prozivke od svakoga, i to previše uzima k srcu. Nekim ljudima šta god da uradite nije dobro, oni su jednostavno uvijek protiv i uvijek spremni za kontriranje. To je jednostavno tako. Ovo je rat. Rat protiv virusa. U ratu nema ostavki, u ratu se to malo drugačije naziva. Šta bi bilo da smo u ratovima na sve što nam se ne sviđa davali "ostavke"??? Mislim da bi doktor Kon trebao da nastavi da radi ono šta najbolje zna, i na najbolji mogući nači, a pasa će uvijek biti koji će da laju.... A karavani i treba da prolaze...

 2. Kosovac says:

  Predrag Kon je počeo da glumi. Verujem da je stručnjak za medicinu a naročito vakcine, ali kao glumac je totalni amater. Šta mu je ovo trebalo, verovatno se neće brzo saznati. Najverovatnije je ovo varijanta: „Evo, povlačim ostavku, kada ste već toliko navalili da ostanem glavni za srpski koronavirus“.

  • šiško says:

   Samo prenemaganje. I pljačkanje našeg vremena. Troše nam vreme da ne bismo mislili i pratili šta oni rade. Ne treba ih ni gledati ni slušati. Zaključke donositi samo po onom kako živimo, a živimo kao stoka. Ni u jednoj zemlji na svetu nisu uvedene ovakve "stočne" mere. Cela nacija je u toru. To su rezultati. A ko će da ode, a ko da ostane do kraja žurke, to nas ne zanima. Hožemo ukidanje kompletnih mera uvedenih kobajagi radi zaštite stanovništva od virusa, a zapravo radi zaštite vlasti od naroda dok bude rasporedjivala migrante i krala šta je preostalo u SRboko i ostavke kompletnog državnog vrha, počev od predsednika (i naročito od njega), pa preko premijerke (i naročito nje), preko ministara, pokrajinskih sekretara i ostalih mutikaša. O D M A H .

   • Zli Vuk says:

    Šiško,zaboravio si na kraju DA SEBE KANDIDUJEŠ ZA MESTO PREDSEDNIKA DRŽAVE .

 3. šiško says:

  Ne dam! Ne dam Kona:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *