КОНАЧНО ИСТИНА: Ево шта је Путин рекао Тачију! ОВО СЕ НЕЋЕ СВИДЕТИ ШИПТАРИМА

KONAČNO ISTINA: Evo šta je Putin rekao Tačiju! OVO SE NEĆE SVIDETI ŠIPTARIMA

17 novembra 2018

Pisac i predsednik Srpskog komiteta 300 Dejan Lučić tvrdi da je od izvora u Rusiji dobio informacije o detaljima razgovora Putina i Tačija u Parizu i da ti događaji nisu bili loši za Srbiju.

Lučić je objasnio da je Tači preko šiptarskog tajkuna Bedžada Pacolija platio da ima dobar tretman u Parizu i da je po svaku cenu želeo da popravi odnos sa Putinom svestan da njegov mentor Angela Merkel odlazi sa vlasti, a da uskoro neće imati ni podršku SAD.Lučić kaže da Amerikanci već imaju grupu mladiš Šiptara koje su oni obrazovali sa kojima se spremaju da na vlasti zamene teroriste Haradinaja i Tačija.

Lučić kaže da prema informacijama koje je dobio iz Rusije, Putin je rekao Tačiju da za Rusiju postoji samo rezolucija 1244 i da je Kosovo južna srpska pokrajina. Prema njegovim tvrdnjama, Putin je upozorio Tačija da ne napada oružano sever Kosova jer će u suprotnom Rusija dati vojnu podršku Srbiji i da će zajedno izvesti desant na Kosmet.

On je u emisiji Srpska priča govorio i o drugim aktuelnim temama iz unutrašnje i svetske politike.

(Pravda)

KOMENTARI12 komentara

 1. raikkonen says:

  ko je narucio ovaj tekst buzata dijagnoza??..posle ono u parizu nema ga nigde da se shizofrenishe vec smishlja ovakve tekstove.

 2. Rale says:

  Ovaj tekst je smejurija.

 3. test01 says:

  Sigurno je da Rusija podrzava KiM a sta je Putin rekao teroristi je neposnato ali nije nista pozitivno za sipce to je sigurno. Pitanje je i sta je rekao vucicu koji ga je molio da podrzi odcepljenje dela Srpskog KiM. To bi trebalo vise da nas brine nego rekla-kazala, kada sopsvena vlada radi protiv drzave i naroda!!

 4. Miraš says:

  Kako se razmišlja u Kremlju i zašto je Putin pristao da se fotografiše sa Tačijem? Da je hteo da izbegne taj susret Putin bi sigurno našao način da ga izbegne. Ali nije to uradio. Kome je ta fotografija namenjena, Srbima i Šiptarima ili mentorima njihovih lidera u SAD i EU? Pre će biti da je ta fotka poruka liderima iz SAD, V.B. i EU koji kao što znamo govore samo o Zapadnom Balkanu tj. o Balkanu bez uticaja Rusije. Izgleda da Balkan nije samo zapadni kad i njihovo pule Tači itekako trči po hodnicima za Putinom. Tačiju itekako treba i Putin jer Rusija je ta koja može da stavi veto u SB UN, a može da preduzme i neke druge mere. Tačiju nije dovoljna dosadašnja podrška moćnih zapadnih faktora da protektorat Kosovo postane nezavisna država u pravom smislu. Došla i ta maca na vratanca. Ali to nam govori da Zapad ma koliko da je moćan na može da završi svoje projekte na Balkanu bez pristanka Rusije koju nastoje da eliminišu baš i sa tog Balkana.

  • raikkonen says:

   pazii !!!!..zapadni balkan!?!?..a ko je pa istocni?!?..krstili ga geografski shto je cist idiotizam ili je markiran da pripada zapadu?..koja odvratna podmetacina, a shto je najodvratnije svi koriste taj naziv koji je izasao iz neke zapadne septicke jame, ne samo ove polit. fukare veci obicna marva.

   • Miraš says:

    "Zapadni" kao prisvojni pridev što znači da Balkan pripada Zapadu, Zapadnoj civilizaciji. Zapadne sile oduvek su pretendovale na Balkan. Npr. baš u Prizrenu Arsenije III Čarnojević sastao se sa zapovednikom austrijske vojske Enejom Pikolominijem. Morao je da donese odluku da se Srbi priključe austrijskom ratu protiv Turske, a dotak Srbi su imali pomirljivu politiku u okviru Osmanskog carstva. Medjutim Pikolomini je ubrzo umro i ratna sreća se okrenula u korist Osmanlija. Plašeći se turske odmazde usledila je prva velika seoba Srbalja. Hoću da kažem da sadjenje tikava sa Zapadom iskreno nikad nam se nije isplatilo. Danas mnogi ipak pozitivno gledaju u zapad zbog zapošljavanja, ali ko nam je propisao baš ovakve obavezne reforme zbog kojih smo dobili armiju nezaposlenih pečalbara. ... Inače geografski Zapad Balkana čine: jugozapadni deo Slovenije, teritorije Hrvatske južno od Save, BIH, ali delimično ove navedene teritorije čine i severnu stranu Balkana koja je baš prilično duga. Tu u zapadnu stranu mogli bi svrstati i Crnu Goru ili njen veći deo. Severnoj strani Balkana pripadala bi i centralna Srbija i severni delovi Bugarske. Istok Balkana čini zapravo Bugarska. Dok jug Balkana čine Grčka, Albanija, Makedonija. Otprilike tako.

   • Miraš says:

    Dakle velike zapadne sile interesuje samo da Balkan pripada tom Zapadu i zbog toga se boje povratka Rusije na Balkan. Ali stavimo na stranu Rusiju i njihovu više puta pruženu pomoć i uticaj na Balkanu i postavimo osnovno pitanje: Otkad to mi Srbi pripadamo Zapadnoj civilizaciji?

 5. Deda Micko says:

  Putin, Tramp, Vucko, Merkel, Taci.... Nebitni igraci, sta ce biti odredice Cionisti i njihovi bankari.

 6. Deda Micko says:

  "Kako se razmišlja u Kremlju i zašto je Putin pristao da se fotografiše sa Tačijem? Da je hteo da izbegne taj susret, Putin bi sigurno našao način da ga izbegne. Ali nije to uradio." Putinu je Taci isto sto i Vucko, lokalni bandit kome on gleda da proda nesto oruzja. Nista vise, a Srbi veruju u bratstvo medju narodima. Neizlecivo glup narod ciji ce nestanak biti Bogu mio.

  • Miraš says:

   Može li osoba koja živi tek u jednom ćošetu Balkana i koja često razmišlja lokalno da shvati da ruska politička misao nije kopija zapada ni kontrakopija Zapada. Rusija pripada i Evropi i Aziji i njen način razmišljanja je evroazijski, tako je koji god duži period istorije Rusije da gledamo, čak i ovaj prethodni komunistički. Dakle bitno je drugačiji ruski način razmišljanja od razmišljanja sa bilo kog čošeta Balkana. ,,, Fjodor Dostojevski iz "Slovca o Slovenima" pre više od 150 godina:"O, da, naravno, i sada među mnogim Rusima postoje različita naučna, pa čak i poetska shvatanja. Ti Rusi očekuju da će nove slovenske narodnosti, oslobođene i vaskrsle u novi život, početi od toga što će se priljubiti uz Rusiju kao uz rođenu majku i osloboditeljku, i da će nesumnjivo u najskorije vreme uneti mnogo novih i još neviđenih elemenata u ruski život, da će proširiti slovenstvo same Rusije i dušu Rusije, da će uticati čak na ruski jezik, književnost i uopšte stvaralaštvo, da će duhovno obogatiti Rusiju i da će joj ukazati nove horizonte. Priznajem, meni se uvek činilo da je to kod nas običan naučnički zanos. Istina je, ipak, da će se nešto u tom smislu jednog dana svakako dogoditi, ali ne u narednih stotinak godina. Zasada, međutim, a možda još ceo vek, Rusija uopšte neće imati šta da uzme od Slovena – ni od njihovih ideja, ni iz njihove književnosti. Svi oni još nisu dorasli da nas bilo čemu uče i strašno su daleko od toga. Naprotiv, ceo ovaj vek će možda Rusija morati da se bori sa ograničenošću i tvrdoglavošću Slovena, sa njihovim rđavim navikama, sa njihovom nesumnjivom izdajom slovenstva od koje nisu daleko. Izdajom radi evropskih formi političkog i socijalnog uređenja, na koje će oni halapljivo kidisati. Kada reši Slovensko pitanje, Rusija će očigledno morati da reši i Istočno pitanje. Još dugo neće shvatiti sadašnji Sloveni šta je to Istočno pitanje! " BUDI DASA PA nam svima lepo OBJASNI: ŠTA JE TO "ISTOČNO PITANJE".

   • Miraš says:

    Istočno pitanje - uslovno uzeto u diplomatiji i istorijskoj literaturi to je kompleks međunarodnih sukoba počev od kraja XVIII veka do početka XX veka povezan sa borbom balkanskih naroda za oslobođenje od Otomanskog jarma. Može se uzeti i unazad duži istorijski period za razmatranje. Sukobi su se dešavali povodom raspada Otomanskog carstva i sa rivalstvom velikih sila (Austrija (od 1867 - Austrougarska), Velika Britanija, Pruska (od 1871 - Nemačka), Rusija, Italija, Francuska, a kasnije i SAD za podelu teritorija Otomanske imperije. ... Zar ovo što se nama dešava od kraja 90-tih godina, zatim u Iraku i Siriji zar to ne liči na novi nastavak rešavanja starog "Istočnog pitanja" opet u interesu zapadnih sila sada prvenstveno predvođenih sa SAD? Mi na Balkanu istočno pitanje svojevremeno nismo ispravno razumeli ni u XIX veku, ni na početku XX veka, a radilo se o sudbini balkanskih naroda. Strašljivi kralj Milan Obrenović nije shvatio značaj prostora Bosne i Hercegovine u interesima velikih sila, posebno Austrougarske i učinio je veoma lošu uslugu i Srbima i Muslimanima na BH prostoru. Bolje bi za sve nas bilo da je ostao miran i da je Srbija ostala na nivou kneževine koja je bila i dostajanstvenija i suverenija od njegove kraljevine, a da ne potpisuje onu tajnu konvenciju sa Austrougarskom. Zatim nakon prvog Balkanskog rata koji je po svom karakteru nesumnjivo oslobodilački četiri zemlje pobednice umesto da su se same dogovorile i napravile mirovni sporazum pristale su na Londonski sporazum o miru 30 maja 1912 koji je bio povoljan u delu da Otomansko carstvo odriče se svih evropskih provincija, ali bio je nepovoljan u delu podele oslobođenih teritorija i tako je nastao Drugi balkanski rat. ... A danas SAD se licemerno poziva na naše savezništvo u prvom i kasnije u drugom svetskom ratu prećutkujući da sada oni SAD komadaju Balkan po svom ćeifu. Dokle ćemo da slušamo stari stereotip u Turčina vere nema, a kakva je tek vera u Fašingtonu i Briselu? Zar jedan od puteva prema najvećem azijskom kontinentu ne ide i preko Istanbula? Od Niša do Istanbula ima malo više od 700 km, ali mi u svojoj tuposti spremni smo da putujemo za Istanbul izgleda jedino preko Berlina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *