KОНТРАОФАНЗИВА ПОЧИЊЕ KАД СЕ ОВА 3 УСЛОВА ПОKЛОПЕ! Украјина потврдила, све је спремно, Резников загонетан – хоће ли Kијев ударити пре него што се ико нада?!

KONTRAOFANZIVA POČINJE KAD SE OVA 3 USLOVA POKLOPE! Ukrajina potvrdila, sve je spremno, Reznikov zagonetan – hoće li Kijev udariti pre nego što se iko nada?!

28 aprila 2023

Ministar odbrane Ukrajine Aleksej Reznikov je izjavio da je Ukrajina spremna za kontraofanzivu i da vojska čeka odluku komande.

– Pripreme za kontraofanzivu su skoro gotove. Našoj vojsci je potrebno naoružanje, a osim toga i da znaju kako da koriste tehniku. Dobili smo veliki broj modernog naoružanja: ‘leoparde’, ‘čelindžere’ i ‘abramse’, ali mislim da nam ‘abramsi’ neće stići do početka ofanzive. Tehnika je delimično isporučena, pa mogu reći da smo spremni za ofanzivu i da čekamo odluku komande – rekao je on.Reznikov je na onlajn brifingu za novinare danas rekao:

– Čim se poklope Božja volja, dobri vremenski uslovi i odluka naših komandanata, krećemo.

On, međutim, nije objavio datum pokretanja protivofanzive.

Reznikov je ranije rekao dopisniku agencije UNIAN Tatjani Poljakovskoj da svaki dan ima pozitivnih vesti sa fronta, pošto je „ogroman broj osvajača likvidiran na frontu“.

– Uzmite čak i Bahmut. Oni vode ofanzivnu operaciju 8 meseci na jednom malom uskom mestu na frontu… Zato mislim da je svaki dan dobra vest. To nas približava pobedi – rekao je Reznikov.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad5 says:

  Ofanziva počinje kad mars udje u retrogardni uran opozitno sa saturnom,i sunce zadje na zapadu:):):)Može se reći,KLANICA će početi,za ukre ali to nije ofanziva.Ofanziva je vojni termin a ono što pripremaju iz kijeva i pentagona nesrećnicima iz "odabranih brigada" mesari zovu klanica.

 2. Milutin says:

  Dočekaće povoljne vremenske uslove. Dočekaće i odluku komande. Ali kako mogu da se nadaju Božijoj volji oni koji pališe kuću Božiju. Gde god su stigli. Ali, dočekaće oni i Božiju volju.

 3. persida says:

  Reznikov je Jevrejin, sasvim slucajno.

  • milorad5 says:

   Ok dosta mi je "jevrejske zavere".Na osnovu čega ja tebi da verujem da je jevrejin? Imaš neke "misteriozne" dokaze iz jerusalima?Brate samo slušam i krstim se,ispada bre da jevreja ima više od kineza,svaki ovaj ili onaj odma je jevrejin.Na kraju krajeva s obzirom na broj kineza i njihov procentualni doprinos svetskom stanovništvu trebalo bi da svaki 10 političar biznismen intelektuala,političar u svetu bude njihov,svaki 9 bi bio poreklom iz indije a jevreje bi uglavnom mogli ida gledomo u diznijevim filmovima koliko ih MALO IMA.Znači muka mi je kad likovi namerno ili iz sopstven gluposti šire teorije o "jevrejskoj" zaveri koje se namerno napumpavaju i šire da bi sakrili PRAVU zaveru,anglosaxonsku i sa druge strane katoličko-germansku zaveru.Anglosaxonaca poreklom ima najamanje 400 miliona rasutih svuda po svetu u raznim vladama,firmama vojskama ili naučnim sistemima i oni NISU ZAVERA,nemaca i evropskih katolika 200-250 miliona a neki čupovi vašljivi jevrejin iz ukrjaine je za hitlera katolika-ponemčenog slovena iz močvarno karpatskih krjave evrope bio svetska zavera pa su ga ugušili u aušvicu.Ili si naivko perso ili radiš za ekipu koja širi namerno priče.Pošto oni imaju svoje ljude i svoj sistem u koji se ne uklapaš profilom ni pod razno a nisi ni nemac ni englez...verovatno si lakoverni naivko kojoj direktna,JAVNA BRE,smrtonosna zavera upravo anglosaxonskih i germanskih država protiv nas očigledno nije upadljiva,ali zato su tu "zli jevreji koji nama srbima rade o glavi"...alo kako ne shvataš pravilo lopova kad viče "držte lopova".Jevreja je PREMALO da bi bili neka samostalna svetska zavera po verskom ili nacionalnom ključu ali germana i anglosaxonaca ima više nego dovoljno i daleko su teritorijalno rašireniji i bolje strateški razbacani nego poznate koncentracije jevrejskog stanovništva.Jasno je ČIJA je danas ZAVERA na delu a jasno je i ko vodi ratove i DRMA SVETOM.Jevreji sigurno to nisu.Da JESU priznao bih da postoji odlična i opasna svetska jevrejska zavera ali brate njih će uskoro da ZBRIŠU PONOVO U IZRAELU.NEKAKO MI ČUDNA ZAVERA I GOSPODSTVO NAD SVETOM I PRI TOME TIM "GOSPODARIMA" ozbiljno preti genocid ponovo.VRLO ZAJEB.NAČIN GOSPODARENJA SVETOM,DA SE DOMINIRA SOPSTVENI LEŠEVIMA:)LUKAVA STRATEGIJA NEMA ŠTA.PRAVE NEPRIJATELJE GLEDAŠ SVAKI DAN NA CNN...BBC ILI EU NEWS KANALIMA,PODELILI SU POSAO I SAD NASTUPAJU UDRUŽENO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *