КОПИЛОТ НАМЕРНО ОБОРИО авион „Џерманвингса“

KOPILOT NAMERNO OBORIO avion „Džermanvingsa“

26 marta 2015

56745635464536Kopilot na letu „Džermanvingsa“ 4U9525 namerno je oborio letelicu, rekao je francuski tužilac, prenose svetski mediji.

Podaci iz crne kutije pokazuju da je kopilot ostao zaključan sam u kabini i da je „namerno usmerio letelicu ka zemlji, sa namerom da je uništi“.

„U kokpitu je vladala poptuna tišina. Kopilot nije rekao nijednu reč nakon što je pilot izašao iz kabine. Kopilot je namerno odbijao da otvori vrata pilotu. Ovo nije nesreća“, rekao je tužilac Bris Robin.

Kako navodi ruska medijska mreža “Sputnjik“, kopilot se zove Andreas Ginter Lubic, 28-godišnji državljanin Nemačke. Nije imao kriminalni dosije, niti je njegovo ime bilo na listi terorista.

Tužilac u Marseju navodi da putnici nisu bili svesni sudara do poslednjeg trenutka, a avion je udario u planinu pri brzini od 700 km/h.

KOMENTARI2 komentara

  1. z-i says:

    Pisao sam i u vecernje novosti ali oni kao i uobicajno objavljuju st se njima svidja ili sami pisu komentare naroda,Neko mora biti zrtvovan jarac da se nebi platili milioni odstete, na kraju ce biti radio za Ruse, da bi opet Ruse okrivili.

  2. demos kratius says:

    Nije bas davno ,godinu do dvije unazad citao sam nesto u vezi sa pilotima da imaju probleme uvezi sa placanjima,kao nedovoljno se placa i ulaze pa su piloti nezadovoljni.Kod mene u Holandiji nakon dizanja cijena koje su bile posljedice dolaska eura mnogi su trazili izlaz kako su znali i mogli.Najlakse je bilo onima sa kapitalom i instutucijama pod pokroviteljstvom drzave.Tako su se jedni od vodecih policijske institucije snasle pa su napravili biznis naplata parkiranja i prekrsaja.Ispocetka je narod zbunjen dolazio u sukob i onda placao duplo pa duplo,..Brzine voznje su ogranicili i znali su da ce narod koji zuri na posao da prekrsi i svadja se ,pa ce tu nova lova do krova da se rodi,..itd.sad se narod smirijo snaso se i narasto je kriminal i agresija protiv policije.Nedavno je sef policije u amsterdamo izjavio u novinama da dobija oko 2300 eura i da mu to sve ode na zderanje.Stotine komentara u novinama popizdilo i pregovaralo kako oni imaju 1200.Sada svaki petak po 1 sat policija svira sirenama u znak protesta oce povisice,...Danas mi rece jedan holandzanin ovu vijest da je kopilot namjerno nagario na planinu i kaze mi nemojse cuditi ako uskoro na ulici vidis 3 naoruzana automatskim oruzjem pucaju ne sred ulice,.................. Za sve je kriva bogata elita i vodece zemlje i politika ,uvode svijet u rat.Sad se po svijetu desava kao pred raspad Juge,ljedi se bacaju vjesaju,ko manijaci izlaze u grad i pucaju,..i jos mi kaze taj holandzanin da kad covjek ne dobija dovoljno da se prehrani i zivi on ne funkcionira.Ne znam precizan problem ovog kopilota ali nije sigurno bio zadovoljan necim kad se odlucio na takvo sto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *