КОРОНА СЕ НЕ СМИРУЈЕ: Преминуло 11 пацијената, заражено још 396 особа у Србији

KORONA SE NE SMIRUJE: Preminulo 11 pacijenata, zaraženo još 396 osoba u Srbiji

19 jula 2020

U Srbiji je u prethodna 24 sata preminulo 11 pacijenata od posledica kovida 19. Registrovano je još 396 novozaraženih virusom korona, od 7.955 testiranih, saopšteno je na konferenciji za novinare Kriznog štaba.

Na respiratorima je 187 osoba, a hospitalizovano je 4.735 obolelih.

Od početka epidemije ukupan broj preminulih je 472, a ukupno je registrovano 20.894 zaraženih.

KOMENTARI5 komentara

 1. test01 says:

  Rekoh ja, do daljnjega je zabranjeno da se u Srbiji umire od bilo cega drugoga - samo od korone! Naredbe oraju da se izvrsavaju. Svaki dan ce da vam tuserviraju ovakve vesti i da plase narod dok se iza kulisa odvijaju macne rabote.

  • (S)vest says:

   Istina je da se u pozadini bogate od lažnih informacija i širenja straha... Da od prodaje maski, rukavica, dezinfekcijskog materijala ne pišem...

 2. Rista says:

  Naši starci umiru dva puta. Prvo umru jer im došlo vreme a onda ih ubiju medijskom pandemijom a izveštaj pošalju Gejcu. To rade srpski lekari a rade od sveg srca. I gle čuda. Uopšte ih nije sramota a pogotovo ne od toga što na taj način vrše isto ono što su Hrvati radili u Jasenovcu sa Srbima. Samo je umesto Jasenovca danas logor Cela Srbija. Upravo smo svedoci četvrtog genocidnog udara po Srbima u zadnjih 110 godina a glavni izvršioci su srpski lekari samo što će se ovoga puta genocid događati nakon otvaranja logora Srbija a ljudi će umirati od gladi i ko zna od kakvih sve bojnih otrova, navodnih vakcina i prijateljske i neprijateljske pomoći. Znaju lekari ali neće biti krivi. Još će dobiti nagrade za uspešno borbu protiv korone i što god duže održavaju Logor Srbija aktivnim, dobiće veće nagrade i riznanja a posledice će biti veće. Lukavo, nema šta. Već dobar deo Srba dobrovoljno prihvata i podržava ove genocidne poteze srpske vlasti, policije, vojske i lekara. Ponosno čeka otvaranje Logora Srbija i čak pljuje po onima koji vide šta se događa. Takve apse, sude i zatvaraju. Eto vam Srbi moji. Doživećete novu vrstu genocida a to je samogenocid. Kao što su vam uvalili autošoviniste, tako vam sada uvalili autogenocid. Srbija - Specijalna Laboratorija Novog Svetskog poretka. Bio on monopolaran ili unipolaran kako Srbi danas to shvataju, Srbija je dobila svoj zadatak i dobrovoljno ga izvršava. Ko preživi - prebrojaće preživele. Ovaj genocid će trajati duže od Aušvica i Jasenovca a ubijaće vas posledice lečenja od korone. Lukavo, nema šta.

 3. Rista says:

  Srbi, znam da vam nije dostupno, da nemate pristup svemu što se događa u svetu, i zato vas obaveštavam. Mnoga rukovodstva država su shvatila šta se dogodilo i naglo vraćaju svoje narode u radno stanje. Otvaraju škole u Julu. Deo država koje su moćne i imaju ogroman broj stanovnika je sve to lakše izdržao od slabašne i razorene Srbije, ali nisu ni prestali da rade kao Srbija. Svileni put nije nikada zatvoren, nego je proglašen Sanitetskim Svilenim putem i nastavio skoro 100% istim kapacitetom kao i ranije, ali zbog malog zastoja koji je ipak napravljen da se vlasi ne dosete, danas je još bučniji i zagušeniji. Taj put Srbi nazivaju pogrešno Prijateljski put. Nije! To je globalni put između dve globalne sile - Kine i Amerike i nije bio zatvoren u logor kao Srbija. Ne znate, jer se o tome nije pisalo ni u Svetu a još manje u Srbiji. Nije protok robe stao na Sanitetskom Svilenom putu, ali jeste u Srbiji. Dakle, KINEZI NISU PREKINULI SVOJU PROIZVODNJU I NISU SE SAMOIZOLOVALI, NEGO SU NASTAVILI DA RADE. A vama su poslali pomoć u vidu svojih lekara koji su vam ostavili poruku da "nisu uspeli da zaustave koronu u Srbiji, jer Srbi navodno nisu poslušni kao Kinezi". I dok su Kinezi tiho nastavili da rade gotovo bez prekida i bez oštećenja, Srbija je potonula, jer su KonOVI Srbije izašli na popravni bez ustezanja i razmišljanja o posledicama i nastavili izgradnju logorskog zida oko Srbije. A videli ste ko je podržao još veći razvoj Logora Srbija. Svi oni koji su zabranili dolazak Srbima na njihova mora a među njima i autonacista Milo Đukanović. Logori smrti nisu proizvod nacista ali su postali njihov simbol. I danas su postavili taj simbol nad Srbijom. Države se munjevito otvaraju, vraćaju proizvodnji i nastavljaju delimično prekinut tok, ali Srbija je nastavila da slavi pandemijski logor. Zašto niste znali da Amerika i Kina gotovo da nisu ni na tren smanjile razmenu? Pisao sam vam o tome najmanje tri puta ali užasna pandemijska buka u Srbiji je prekrila te reči pre nego ste ih shvatili. Zašto niste znali da Kina i dalje radi punom parom ali je kao zatvorila neke provincije? Pa nisu vam rekli. Zašto i dalje ne shvatate da su ispred vas to veće posledice što je duža izolacija? Nema veze da li verujete u pandemiju ili ne, ali svest o posledicama podmukle i nelogične i ubitačne izolacije je morala da se razvije do danas, kao i u celom Svetu. Zašto se u Srbiji ta svest ugasila?

 4. Ivke says:

  Opet lazu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *