„КОРОНУ ЈЕ НАПРАВИО ОБАМА У ВУХАНУ“ и какве везе с тим имају СРБИ

„KORONU JE NAPRAVIO OBAMA U VUHANU“ i kakve veze s tim imaju SRBI

10 decembra 2020

Svedok advokata predsednika Donalda Trampa, Rudija Đulijanija, Melisa Karone ponovo je na naslovnim stranama novina zbog tvrdnji o koronavirusu.

Ona sada tvrdi da je bivši predsednik SAD Barak Obama odgovoran za stvaranje koronavirusa u laboratoriji za viruse u Vuhanu.Ona je privukla pažnju javnosti i time što nije u karantinu niti se testirala na kovid 19, iako je u svojoj Parodiji subotom uveče govorila 30 minuta pored Đulijanija koji je, u međuvremenu, saopštio da je pozitivan na koronu, preneo je „Independent“.

U intervjuu objavljenom na sajtu bivše republikanske kandidatkinje za potpredsednicu Sare Pejlin, Melisa Karone je tvrdila da ima dokaze da je sistem za glasanje „Dominion“ varao kako bi zbacio sa vlasti Trampa u okviru zavere koja je započela tako što je Obama stvorio pandemiju koronavirusa.

„To je ono što rade Trampu“, rekla je Melisa Karone u intervjuu koji je, u međuvremenu, uklonjen sa sajta Sare Pejlin, ali i dalje može da se pročita u arhiviranoj verziji.

„Ovo je počelo sa kovidom. Obama je finansirao laboratoriju u Vuhanu da stvori kovid. Zatim proces impičmenta. Koristili su sve moguće načine da varaju, koristili su ‘Dominion’. Softver ‘Dominion’ je stvoren za varanje… Otkriće se još toliko toga“, rekla je ona uprkos tome što nije pružila nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Dominion voting sistem je inače firma koja se godinama bavi izradom softvera za američke izbore, a dobar deo stručnjaka za informativne tehnologije nalazi se u predstavništvu u Beogradu, koje se bavi izradom tog softvera.

Melisa Karone se poziva na tvrdnje koje su se čule početkom pandemije, a koje su ponovili i Tramp i Đulijani, da je američki Nacionalni institut za zdravlje dao 3,7 miliona dolara bespovratnih sredstava virusološkoj laboratoriji u Vuhanu za proučavanje koronavirusa kod slepih miševa za vreme Obaminog predsedavanja.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Evo jedna poslastica za Teoriju zavere (malo je dosadno za čitanje): …………….14. januara 2020. (Srpska nova godina), u Kini je bilo registrovano 41 slučaj koronavirusa. Tog dana, nigde na svetu nije bilo zabeleženo da ima slučajeva, sem u Tajvanu 1 komad. Broj obolelih u Kini se u sledećih 50 dana povećavao geometrijskom progresijom i dostigao cifru (04. MART 2020.) od 80.409 obolelih. Dakle Kina rekorder. Na primer, USA je imala 158 obolela, Nemačka 262, GB 87, Brazil 3, Švajcarska 93, Hrvatska 10, Mađarska 2, Izrael 15,…. Srbija, Slovenija, BiH, CG, Makedonija, nisu imale nijedan slučaj. ………………..Šta se sada dešava: Dalje je u Kini broj obolelih počeo da stagnira (mali porast), a u ostalim zemljama da drastično raste. Tako je situacija na dan 06. DECEMBRA 2020. (posle 277 dana) izgledala tako kao da je u Kini prestala epidemija, broj obolelih se povećao samo za 6.210 (ukupno 86.619 obolelih). Po dvadesetak dnevno u celoj Kini. A ostale zemlje, glava boli: USA 15.036.707 obolela, Nemačka 1.175.733, GB 1.723.242, Brazil 6.582.606, Švajcarska 344.497, Hrvatska 150.353, Mađarska 250.278, Izrael 344.798, Srbija 219.652 (tri talasa), Rumunija 513.576, Malta 10.520 (na 442.051 stanovnika). Znači, u ogromnoj Kini je epidemija prestala posle 50 dana, a u svim ostalim zemljama sveta epidemija se razbuktala. ………………..Znači, Kina je nešto posebno, vapi za proučavanjem. Pošto Kina ima razvijenu digitalnu kontrolu stanovništva, mogli bismo kazati da ona uspešno sprovodi karantin. Ali bato, ako je karantin, to znači da je privreda stala. Koliko znamo privreda nije stala uopšte. ………………..Ja bih pokušao sa pričom da neko koronavirus seje, po svojim pravilima. Ali tu Teoriju treba dokazati. Pokušaću da je dokazujem večeras, celu noć, neću da spavam, pa makar ostao do malo morgen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *