„КОРОНУ ЈЕ НАПРАВИО ОБАМА У ВУХАНУ“ и какве везе с тим имају СРБИ

„КОРОНУ ЈЕ НАПРАВИО ОБАМА У ВУХАНУ“ и какве везе с тим имају СРБИ

10 децембра 2020

Сведок адвоката председника Доналда Трампа, Рудија Ђулијанија, Мелиса Kароне поново је на насловним странама новина због тврдњи о коронавирусу.

Она сада тврди да је бивши председник САД Барак Обама одговоран за стварање коронавируса у лабораторији за вирусе у Вухану.Она је привукла пажњу јавности и тиме што није у карантину нити се тестирала на ковид 19, иако је у својој Пародији суботом увече говорила 30 минута поред Ђулијанија који је, у међувремену, саопштио да је позитиван на корону, пренео је „Индепендент“.

У интервјуу објављеном на сајту бивше републиканске кандидаткиње за потпредседницу Саре Пејлин, Мелиса Kароне је тврдила да има доказе да је систем за гласање „Доминион“ варао како би збацио са власти Трампа у оквиру завере која је започела тако што је Обама створио пандемију коронавируса.

„То је оно што раде Трампу“, рекла је Мелиса Kароне у интервјуу који је, у међувремену, уклоњен са сајта Саре Пејлин, али и даље може да се прочита у архивираној верзији.

„Ово је почело са ковидом. Обама је финансирао лабораторију у Вухану да створи ковид. Затим процес импичмента. Kористили су све могуће начине да варају, користили су ‘Доминион’. Софтвер ‘Доминион’ је створен за варање… Откриће се још толико тога“, рекла је она упркос томе што није пружила никакве доказе за своје тврдње.

Доминион вотинг систем је иначе фирма која се годинама бави израдом софтвера за америчке изборе, а добар део стручњака за информативне технологије налази се у представништву у Београду, које се бави израдом тог софтвера.

Мелиса Kароне се позива на тврдње које су се чуле почетком пандемије, а које су поновили и Трамп и Ђулијани, да је амерички Национални институт за здравље дао 3,7 милиона долара бесповратних средстава вирусолошкој лабораторији у Вухану за проучавање коронавируса код слепих мишева за време Обаминог председавања.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Косовац says:

    Ево једна посластица за Теорију завере (мало је досадно за читање): …………….14. јануара 2020. (Српска нова година), у Кини је било регистровано 41 случај коронавируса. Тог дана, нигде на свету није било забележено да има случајева, сем у Тајвану 1 комад. Број оболелих у Кини се у следећих 50 дана повећавао геометријском прогресијом и достигао цифру (04. МАРТ 2020.) од 80.409 оболелих. Дакле Кина рекордер. На пример, УСА је имала 158 оболела, Немачка 262, ГБ 87, Бразил 3, Швајцарска 93, Хрватска 10, Мађарска 2, Израел 15,…. Србија, Словенија, БиХ, ЦГ, Македонија, нису имале ниједан случај. ………………..Шта се сада дешава: Даље је у Кини број оболелих почео да стагнира (мали пораст), а у осталим земљама да драстично расте. Тако је ситуација на дан 06. ДЕЦЕМБРА 2020. (после 277 дана) изгледала тако као да је у Кини престала епидемија, број оболелих се повећао само за 6.210 (укупно 86.619 оболелих). По двадесетак дневно у целој Кини. А остале земље, глава боли: УСА 15.036.707 оболела, Немачка 1.175.733, ГБ 1.723.242, Бразил 6.582.606, Швајцарска 344.497, Хрватска 150.353, Мађарска 250.278, Израел 344.798, Србија 219.652 (три таласа), Румунија 513.576, Малта 10.520 (на 442.051 становника). Значи, у огромној Кини је епидемија престала после 50 дана, а у свим осталим земљама света епидемија се разбуктала. ………………..Значи, Кина је нешто посебно, вапи за проучавањем. Пошто Кина има развијену дигиталну контролу становништва, могли бисмо казати да она успешно спроводи карантин. Али бато, ако је карантин, то значи да је привреда стала. Колико знамо привреда није стала уопште. ………………..Ја бих покушао са причом да неко коронавирус сеје, по својим правилима. Али ту Теорију треба доказати. Покушаћу да је доказујем вечерас, целу ноћ, нећу да спавам, па макар остао до мало морген.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u