КРАЈ ДИЈАЛОГА БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ!? Албанци прекидају СВЕ! Долази до ВАНРЕДНЕ интервенције САД-а и ЕУ?

KRAJ DIJALOGA BEOGRADA I PRIŠTINE!? Albanci prekidaju SVE! Dolazi do VANREDNE intervencije SAD-a i EU?

5 novembra 2018

Potpredsednik kosovske Skupštine Džavit Haljiti smatra da bi SAD i Evropska unija trebalo da spreme finalni sporazum Beograda i Prištine jer sadašnji politički pristup nikada neće dovesti do dogovora dve strane.

On je to rekao uz tvrdnju da sadašnji politički pristup nikada neće dovesti do potpisivanja sporazuma između Beograda i Prištine, prenosi RTK na srpskom jeziku.Govoreći o ideji pripajanja Kosovu takozvane Preševske doline na jugu centralne Srbije, Haljiti kaže da je ona zastarela.

– Referendum na Kosovu o ujedinjenju Preševa, Medveđe i Bujanovca s Kosovom je nepotreban, jer su trenutno to područja unutar Srbije. Oni mogu da traže referendum po srpskim zakonima koji bi trebalo da se održi na celoj teritoriji Srbije, i bio bi neuspešan. Što se tiče ovih pitanja, ja sam za racionalniju politiku – rekao je Haljiti.

(Tanjug)

KOMENTARI2 komentara

  1. Nebeska Srbija says:

    Kakav kreten..zuri im se jer se nato raspada a sa Kosova ima da ih proteramo samo tako..ima da bude ko proboj solunskog fronta,vraticemo kosovo za 1 dan,zivi bili pa videli.

  2. Dardanac says:

    Albanija da se vrati katapultom na Kavkaz

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *