Крај драме: Дечак пронађен код родитеља, жив и здрав, отмице није ни било

Kraj drame: Dečak pronađen kod roditelja, živ i zdrav, otmice nije ni bilo

25 februara 2017

639786_mini-kantrimen-foto_f

Vest koja je policiju podigla na noge, ispostavila se kao lažna uzbuna. Naime, iako se po prvim informacijama govorilo da je u pitanju devojčica, ispostavilo se da je jedan građanina prijavio da je navodno otet dečak (4) na Novom Beogradu, koji za tri sata pronađen živ i zdrav kod svojih roditelja.

Kako saznaje „Blic“ polcija je u roku od tri sata po dobijenoj prijavi građanina sa sve slikom automobila u koji je navodno bilo gurnuto dete, pronašla crni „kantrimen“ koji se vodi na majku „otetog“ dečaka. U stanu polcija je zatekla ženu sa kojom je bio dečaka od četiri godine i još jedno dete od sedam godina, čime je okončana drama.

Beogradsku policiju, ali i pograničnu digla je na noge prijava jednog građanina, danas oko 12. 30 sati, koji je prijavio da je neko na silu ugurao dete u automobil, koji je fotografisao i sve podatke dostavio nadležnima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova odmah je pozvalo sve građane da, ukoliko primete vozilo sa fotografije, koju im je dostavio građanin, crni „mini kantrimen“ austrijskih registarskih oznaka W09583F prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Prema prvim informacijama, građanin je prijavio da je video devojčicu, staru tri godine koja je ugurana u crni „kantrimen“ austrijskih tablica u Ulici Otona Župančića kod broja 20. Polcija je preduzela sve mere i počela da ispituje navode.

Iz predostrožnosti, pokrenuta je potraga za svim crnim „mini kantrimenom“, a odmah je alarmirana i granična policija, za slučaj da otmičari pokušaju bekstvo preko granice.

Međutim, zvanično, niko od roditelja nije prijavio da mu nema deteta.

Ni ekipa „Blica“ na lica mesta gde se odigrala otmica nije pronašla nijednog svedoka navodne otmice.

Na sreću, posle više od tri sata potrage, uspostavilo se da se radi o lažnoj uzbuni i da dete nije bilo oteto već da je kod svojih roditelja.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *