КРАЈ СКАНДАЛА „ДРЖАВНИ УДАР“ У ЦРНОЈ ГОРИ: Велики обрт после објављеног тајног снимка! (ВИДЕО)

KRAJ SKANDALA „DRŽAVNI UDAR“ U CRNOJ GORI: Veliki obrt posle objavljenog tajnog snimka! (VIDEO)

13 marta 2019

Advokati odbrane dostavili su redakciji portala IN4S snimke na kojima Saša Sinđelić u razgovoru sa redakciji nepoznatim osobama govori kako je bio primoravan da učestvuje u montaži tzv. „državnog udara“. Izlaskom u javnost tajnih snimaka Saše Sinđelića nedvosmisleno se potvrđuje kraj ovog ove sudske farse, ističe portal.

Svedok saradnik Saša Sinđelić, ključni svedok u montiranom procesu za tzv. „državni udar“, u kojem su optuženi srpski državljani i lideri DF-a, na snimku je ponovo porekao da je sve što je svedočio u Višem sudu u Podgorici istina, te da nikakve zavere oko upada u Skupštinu Crne Gore i ubistva Mila Đukanovića nije bilo.U ekskluzivnom snimku koji je objavio IN4S Sinđelić, na nepoznatoj lokaciji osobi od poverenja govori kako su se stvari zaista odvijale, te da je njegovo lažno svedočenje iznuđeno mučenjem i ucenama. On je na kraju, prema sopstvenom tvrđenju, pobegao sa porodicom u Srbiju, bez znanja crnogorskih tužilaca o tome.

Sinđelić je još jednom ponovio verziju događaja koju je ispričao i na Hepi televiziji kako je otišao u Crnu Goru u nadi da će nevino optuženi ljudi biti brzo pušteni, ali da se to nije desilo.

Na snimku je kazao da iako se dobrovoljno predao crnogorskoj policiji, on je tretiran kao terorista, i tako i uhapšen, te da je držan u samici 23 dana sa upaljenim svetlima i mučen.

ADVOKATI NAPUSTILI SUDNICU: Prekinuto donošenje završnih reči u procesu „državni udar“

Za četvrtak je odloženo davanje završnih reči u procesu pokušaja „državnog udara“ na dan izbora u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. godine, jer je sudsko veće Višeg suda u Podgorici odbilo da razmatra novi materijal koji su advokati odbrane podneli u 11.00 sati, uz objašnjenje da ti dokazi mogu biti ocenjeni nakon davanja završnih reči. To je bio razlog da advokati napuste sudnicu, a sud ih kazne sa 1.000 evra.

Sudija Suzana Mugoša je saopštila da veće smatra da je činjenično stanje dovoljno predstavljeno i zrelo za presudu.

– Dokaz koji smo podneli imao je svoju snagu i težinu. Imali ste dovoljno vremena da vidite o čemu se radi – odnosi se na dva audio snimka svedoka saradnika Saše Sinđelića i oni nemaju nikakve veze sa njegovim gostovanjem na televiziji, kazao je Dušan Radosavljević.

Advokat Miroje Jovanović zatražio da se preispita status svedoka saradnika, dok je njegov kolega Dražen Medojević rekao da je snaga ovog dokaza tolika da može da izmeni dalji tok postupka, pozivajući sudiju da promeni odluku.

KOMENTARI6 komentara

 1. Kulak says:

  Mafijaš Milo je opet uhvaćen u lažima, ali on u toj svojoj privatnoj državici i dalje ima većinu.Ima li kraja zadnjem evropskom diktatoru?Hoće li on kao i kumrovečki hohštapler vladati do smrti?Ima li kraja ovom crnogorskom cirkusu?

  • test01 says:

   Nije on jedini diktator - ima jedan sto puta gori u Srbiji!

 2. samostalan says:

  Crnogorci su bolest planete. Sto dalje od Srbije, nek se kokaju u brdima.

 3. Biogradlija says:

  Milo je lopov,Milo je mafijaš,Milo je švercer,Milo je konvertit,ali taj i takav dobiva izbore i ima većinu.A većinu ima zato što je dosta onih koji za njega glasaju.Izgleda da tamo nije lopovska samo vlast,nego i narod.Dosta njih.

  • Velika Metla says:

   Kakav su narod boljega i ne zaslužuju! Čuješ njihovu priču o "državnom udaru"? I toBAŠ uoči izbora! I to KOGA su navodno Rusi izabrali da im sprovede "udar" na tu veliku i od opstanka ljudske vrste važn državu? Nisu Rusi imali koga naći,nego BAŠ našli jednog pajsera da im sprovodi politiku državnog udara??? U ovakve bestidne laži Mila Đukaja SAMO njegovi birači,ološ siu generis,može poverovati!

  • Pera says:

   Bas ga pogodi ko prstom u g.... Vecinu dobija od siptara i ustasa crnogorskih !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *