КРАЈ СВЕГА – СВЕ ТРЕБА ОДМАХ ПРЕКИНУТИ: Никола Самарџић објаснио шта се дешава у Црној Гори! ОВАКВО СУЛУДО ОБЈАШЊЕЊЕ НИГДЕ НЕЋЕТЕ ЧУТИ

KRAJ SVEGA – SVE TREBA ODMAH PREKINUTI: Nikola Samardžić objasnio šta se dešava u Crnoj Gori! OVAKVO SULUDO OBJAŠNJENJE NIGDE NEĆETE ČUTI

11 januara 2020

Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu i jedan od potpisnika Apela 88, kojim se zapravo osuđuje pokušaj odbrane svetinja u Crnoj Gori, istakao se novom „minijaturom“ u gostovanju na RTCG, čime je pomerio granice ionako maštovite „analitike“ na tom režimskom servisu, prenosi portal IN4S.

Samardžić tvrdi da je izglasavanje zakona o otimanju imovine SPC bilo okidač u nastavku loših odnosa Beograda prema Podgorici, jer je, prema njegovim rečima, to kontinuitet zvaničnog Beograda od 1996. godine.On navodi da je prve zapaljive poruke u Srbiji poslala opozicija, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio i „preoteo politiku prema Crnoj Gori“.

Samardžić iskazuje zabrinutost zbog tišine u Briselu povodom dešavanja u Crnoj Gori, optužujući Rusiju da je korumpirala vrh EU i da je to razlog ćutanja.

Kao potpisnik Apela 88, napominje da potpisnici apela nisu dobili zahvalnost crnogorskih vlasti zbog svog čina.

KOMENTARI16 komentara

 1. milorad2 says:

  ovi su svi poludeli iz "opozicije" vide da će biti TRAJNO najureni sa vlasti i sa položaja i lupetaju redom ,totalno blesavi zaključci od "intelektulca".

  • VUK says:

   jos jedan srpski autosovinista koga on i cemu uci

 2. Zoran says:

  Ako nemate tapiju na vlasnistvo, nema od toga nista. Kad-tad gubite.

  • Velika Metla says:

   Šta će narodu tapija za ono šta je njegovo? Znaš li ti jadniče da je srbska pravoslavna crkva stvorila Crnu Goru? Da nisu možda stvorili državu i crkvu ovi što traže narodu tapiju?

  • Istina says:

   Bitno je da je Krvatska pobedila sa EU ulazkom, fratari terorišu decu po crkvama sa pedofilijom, 856.000 krvata napustilo lijepu bežeči za Irsku, Kanadu i Nemačku, penzioneri kopaju po kontejnerima, omladina drogirana, hoteli i plaže prodate strancima... Bravo za EU u kojoj Hrvatska kraljuje, najsiromašnija zemlja EU, prosek plata 520€, šta reći?

 3. Novica says:

  DEBIL I IDIOT ovako mopže da priča.... Treba proveriti njegovu diplomu...

 4. Nikola says:

  Sto ne pitaju ovog veleizdajnika sta znaci broj "88" i zbog cega su takvo ime dali apelu kada ih ima manje od tog broja??

 5. petrovgrad says:

  Živi u Srbiju, prima platu i sve beneficije a jedina diploma kojom je došao na položaj jeste to što je Crnogorac, a ne Srbin iz Crne Gore. Da li ima Srba na univerzitetu u Podgorici da rade kao redovni profesori. Pljuje u tanjir iz koga jede.

 6. Cp6a says:

  88 = HH = "Heil Hitler" potpisnik lupa kao najveća budala - vrh EU ćuti zato što ga je Rusija korumpirala. Kakav profesor fakulteta, budala, štetočina i falsifikator istorije, teško nama.

  • Kulak says:

   Uvlači se u anus mafijašu đukaju.Smrdljivo špijunsko govno.Ovog đukajevog špijuna treba proterati iz Srbije,oduzeti mu svu imovinu i srpsko državljanstvo.

   • persida says:

    Izbaciti dzukelu koliko sutra.

  • Za Srbiju says:

   Da pojasnim ljudima. OSMO slovo abecede je slovo H. Demoni sve rade u simbolima, jer simboli najlakše prodiru u svest ljudi. Ovih 88 potpisanih nije slučajno. Ima njih još nepotpisanih, ali je bitan ovaj simbolični broj. Apel je nacistički, što se vidi i po njegovom sadržaju.

  • Kosovac says:

   @ Srba, …..Ko zna karijeru prof. Nikole Samardžića pre nego što je postao sorošoid, razumeće komplet njegovo ponašanje. Dakle, Nikola Samardžić je pre nego što je postao sorošoid, pisao uglavnom u „Pogledima“ Miloslava Samardžića. Pisao je toliko srpski, sa kritikama Zapada, i sa mnogo ljubavi o četnicima. Maltene kao Vuk Drašković. Imao je toliko oštar jezik prema srpskim izdajicama, da su ga mnogi prozivali da je „gori od Šešelja“. I onda ga je Soroš „kupio“ na neki način, pa je onda okrenuo ćurak naopako, i prišao Čedici u liberale. Ta njegova „kupovina“ nije bila toliko bezazlena, mi ne znamo kako ga sorošoidi drže u šaci, ali je očigledno dobio nalog da se blamira sa ovim potpisivanjem i sa napadom na Srbe. Naravno da mu nije prijatno, profesor fakulteta, a nalupetao se gluposti. Naravno da je morao, sorošoidi ne praštaju dezerterstva, gori su od masona.

 7. Strance - agente od uticaja primiti u naše državljanstvo pa neka onda filozofiraju kao naši državljani says:

  Čiji je on državljanin ? Ako je državljanin i CG i Srbije, treba pokrenuti postupak u CG da mu se tamo oduzme CG državljanstvo jer u CG i ne dozvoljavaju dva državljanstva Pa neka nam ovde filozofira " do vijeka "ali kao državljanin Srbije,kada mu oni u CG oduzmu državljanstvo a ne da bude strani agent od uticaja. Bar ćemo znati da je filozof naš , državljanin Srbije koji ima pravo da misli to što misli ali neće moći da se krije kao stranac koji ovde filozofira sa tih pozicija.

 8. Gagi says:

  Nestrpljivo ocekujemo reakciju ministra koji je kritikovao ove pojave i najavio obracun sa ovakvim elementima u nasem drustvu. Hajde da sacekamo i da vidimo da li ce biti ikakvih sankcija ili su te izjave samo predizborni trikovi.

 9. Kosovac says:

  Nije 88 potpisnika optužilo Srbiju, – objavljen je spisak sa 86 potpisnika. Ovo pričanje o brojki 88 služi da odvrati pažnju, i to baš na štetu Teorije zavere. Jer sutra kada dokažu da nije bilo 88, to će da im posluži kao dokaz da su lažno optuženi, ujedno i da je teorija zavere neozbiljna nauka. Doduše, možda su naknadno dodali još 2 potpisa – svašta se od njih može očekivati ……….Inače, ozbiljlnim Teoretičarima zavere dajem jedan podatak a to je: Od ovih 86 potpisnika, čak je svojevremeno 22 njih potpisalo čuvenu Deklaraciju o Krađi Srpskog Jezika 2017. godine. To ukazuje da se radi o jednoj ne baš naivnoj organizaciji piskarala i nazovi istoričara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *