КРАЉЕВСКА РАТНА МОРНАРИЦА У КРИЗИ – МИНИСТАРСТВО МОЛИ ВОЈНИКЕ: „Престаните да се дрогирате“

KRALJEVSKA RATNA MORNARICA U KRIZI – MINISTARSTVO MOLI VOJNIKE: „Prestanite da se drogirate“

4 avgusta 2019

Engleski mediji redovno objavljuju informacije o problemu sa kojim se suočava Kraljevska ratna mornarica Velike Britanije. Prema podacima novinara, među mlađim vojnim sastavom je vrlo prisutna upotreba narkotika klase B.

Britanski novinari objavljuju fotografije koje kompromituju mornare Kraljevske flote. Na njima se vidi kako vojnici u uniformi koriste nepoznatu belu supstancu. Novinari su pretpostavili da mlađi sastav koristi smesu od dva praška koja su sada vrlo rasprostranjena u Velikoj Britaniji. Smesa tih narkotika izazvala je sedam smrtnih slučajeva u noćnim klubovima za samo mesec dana.– Život onih koji služe u floti zavisi od pouzdanosti svakog člana posade. Zloupotreba narkotika je, ne samo nezakonita, već i nespojiva sa obavezama pomorske službe da osiguravaju bezbednost osoblja – navodi se saopštenju Ratne mornarice Velike Britanije.

Novinari, pozivajući se na izvor u Ratnoj mornarici, dodaju da među višem oficirskom sastavu postoji strah povodom upotrebe narkotika mlađih činova. U Kraljevskoj floti su bili slučajevi da mornari nuklearnih podmornica nisu mogli da prođu medicinsku komisiju zbog upotrebe narkotika. List tvrdi da je Ministarstvo odbrane Velike Britanije objavilo posebno upozorenje o opasnosti od upotrebe narkotika klase B.

KOMENTARI4 komentara

 1. Marinko says:

  ...samo neka nastave...

 2. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Kako oni nesrećnici misle da nekoga osvajaju. Jedino kao nas izdajničkom klikom na vlasti koju čuvaju njihovi psi iz žandarmerije i ostali probisveti u policijskoj uniformi. Čast izuzetcima.

  • teoretičar says:

   Kao što vidite, taktika domaćih izdajnika sa kobinacijom malo sankcija i topova, uvek uspeva u zemljama kao što su Srbija, Rusija, Bugarska, Rumunija i većinom zemalja Istoka, Afrike, Južne Amerike i islamskog sveta. Zašto Zapad ne bi koristio tako uspešnu taktiku? Ne pravi Zapad domaće izdajnike, nego ih ti narodi imaju u neograničenom broju. Više ne razumem zašto se narodi Istoka i Juga ove planete pitaju "kako" kad većinom sami odrade posao. Stvar mentaliteta i prostakluka tih naroda i ogromnih očiju. Svaki narod koji neguje izdajnički deo u sebi, zaslužuje da bude okupiuran. Na primer, zašto Istok to ne uradi negde na Zapadu? Pa Zapadni narodi nemaju te osobine. Amerika to sprečava sa najvećim brojem robijaša na svetu. Ali rešava. Taj deo naroda je u zatvoru. Stvar pravnog uređenja države i patriotskog odnosa naroda prema svojim državama. Zapadni narodi nisu nikad u svojoj istoriji predali svoje vođe Istoku. Za razliku od Istoka.

 3. teoretičar says:

  Kina je od Britanije izgubila dva opijumska rata i nakon poraza morala da otvara pušionice opijuma za Kineze kako bi Britanija zarađivala pare. Ovo je nastavak opijumskih ratova Kine i Britanije, mada Kina ne upotrbljava topove kao Britanija. Negde sam načitao da je Nemačkoj zabranjeno finansiranje iz Kine od prošle godine a Britaniji nije. Prošle godine Britanija je dobila od Kine 10 milijardi dolara stranih investicija. Ništa ne tvrdim, ali visoki standard nosi sa sobom određene posledice . Kao i niski standard. Gotovo isto samo su posledice modernije.(teorija Zavere #157)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *