КРЕЋЕ ХАОС?! АЛБАНЦИ НАЈАВЉУЈУ КРВОПРОЛИЋЕ! „Поседујемо НАЈСАВРЕМЕНИЈЕ оружје…“

KREĆE HAOS?! ALBANCI NAJAVLJUJU KRVOPROLIĆE! „Posedujemo NAJSAVREMENIJE oružje…“

2 novembra 2018

Tranzicija kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku trajaće 10 godina i ceo proces nadgledaće NATO, rekao je zamenik ministra takozvani kosovskih bezbednosnih snaga Agim Čeku i dodao da će posedovati najsavremenije oružje „za odbranu teritorijalnog integriteta Kosova“.

– Imamo pešadijsko naoružanje, najsavremenije koje sada postoji u zapadnim vojskama. Imaćemo i artiljeriju, protivvazdušnu odbranu, protivoklopnu odbranu, biološko hemijsku odbranu. Ali nećemo sigurno imati ni ofanzivne sposobnosti, ni ofanzivno naoružanje, niti ofanzivnu doktrinu – rekao je Čeku.On tvrdi da su KBS odbrambene snage i da su usmerene „za odbranu teritorija i ljudi“.

Podsetimo, Agim Čeku je albanski ratni vođa i političar. U maju 1999. gpodine Čeku je postavljen za šefa štaba OVK, zamenivši Sulejmana „Sultana“ Selimija. Po okončanju rata, u junu 1999. godine, Čeku je nadgledao transformaciju OVK u Kosovski zaštitni korpus. Za premijera Kosova izabran je 10. marta 2006.

Zbog kriminalnih dejstava na poternici je srpskog Interpola. U Srbiji je optužen za brojne ratne zločine počinjene na ratištima u Hrvatskoj i na Kosmetu zbog čega je 2004. bio zadržan u Mađarskoj. Pušten je nakon intervencije predstavnika UN.

(Srbija Danas)

KOMENTARI6 komentara

 1. Vesko says:

  Proglasiti OKUPACIJU u svim dokumentima u Skupstini Srbije! Ako se to ne uradi Srbija ce izgubiti pravo na samoodbranu odnosno zastitu nasih gradana i drzavljana Srbije na Kosovu, i po medunradnom pravu ce biti agresor ukoliko se okupacija ne proglasi na Kosovu jer je formiranje Vojske protivno mandatu KFOR i UN rezolucije! Ukoliko Vlada i Skupstina ne proglase okupaciju bice tretirani kao kolaboracionisti okupatora na Kosovu prema Haskim i Zenevskim Konvencijama ratnog prava, sa svim posledicama po sebe i drzavu koje proizilaze iz toga. Onda kada se to obavi u slucaju bilo kakve provokacije prema nasim gradanima i imovini, Vojska Srbije kao legalna oruzana formacija kako po unutrasnjem tako i medunarodnom pravu odnosno UN Rezoluciji, ima pravo i obavezu da zastiti nas narod i imovinu na Kosovu u skladu sa UN rezolucijom onog momenta kada dode do krsenja UN rezolucije i UN mandata od strane ilegalno formirane i proglasene Vojske Kosova. A to znaci ulazak na Kosovo gdje je nas narod i imovina ugrozena.

 2. Pastrovic says:

  Za ovu siptarsku rulju koja se koprci po Kosmetu zasluzni su nasi roditelji. Da bi im djeca imala sto laksi zivot (sto dalje od motike), pa i moja malenkost, ocas posla su zaboravili sve one prognane Srbe. Koliko se nasih "matoraca" pobunilo radi zabrane povratka kucama tih nesrecnika? Ili srecnika, koji izbjegose siptarske nozeve!?

 3. opet ja says:

  Ma Vučko će da pusti koju suzu pred kamerama uz izjavu da su oni jači od naših na Kosovu i da je to nepravedno i protivno svim međunareodnim normama. Možda podigne borbenu gotovost na dva dana, čisto zbog naroda i medija da imaju o čemu da pišu.

 4. Pastrovic says:

  Ima li koga koji je jos u Srbiji da se malo pomuci i pronadje u nekoj knjizari tanusnu knjizicu molbi, zalbi, preklinjanja i cega sve ne, upucenim turskom Sultanu, radi divljanja lokalnih poturica i narocito prvo Arnauta, a onda SPC pod "dirigentskom palicom" grcke pravoslavne crkve, a koje je pisao iguman manastira Visoki Decani, hadzi Serafim Jeftic, oko 1850 i neke? Bas u vrijeme prvog konzula knezevine Srbije, koga Siptari odmah ubije.

 5. Oštrivoje says:

  s pravom se zapita g. Čepurin! Stvarno, ima li ovde Srba?Preci se u grobu prevrću, a većina ih je izginulo za Kosovo i Metohiju.

 6. Budi Bog s nama says:

  E jeste, napujdali ih da ratuju a oni i nisu za neki finiji poso, ne bave se sportom, žene im nisu odbojkašice prve na svetu, no bre rađaju li rađaju i to sve vojnici koljači ljubi ih mati. Pa sada će napokon Putin da gradi baze od Niša do aljbanske granice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *