КРЕЋЕ РАЗБИЈАЊЕ НАТО ТРУПА: Руси студиозно обрадили све информације

KREĆE RAZBIJANJE NATO TRUPA: Rusi studiozno obradili sve informacije

30 aprila 2024

Ruski vojni stručnjaci planiraju da koriste zarobljene modele zapadne vojne tehnike za kreiranje novih tipova naoružanja, prenosi izvor. Modeli kao što su nemački Marder 1A3, američki Bradley M2A2 i švedski CV 9040, koji su pali u ruke ruske vojske, biće detaljno proučavani.

„Izučavanje NATO oklopnih vozila omogućiće ruskim konstruktorima da se upoznaju sa naprednim zapadnim vojnim tehnologijama i principima njihovog dizajna“, kaže se u video snimku koji prenosi ovu informaciju.Fokus će biti na oklopnoj zaštiti, senzorima i elektronskim sistemima koji se koriste u ovim vozilima, što bi moglo voditi ka razvoju novih, efikasnih sistema naoružanja namenjenih specijalno za borbu protiv zapadne tehnologije. Ovo istraživanje bi, prema video prilogu, moglo značajno uticati na buduće pravce razvoja ruskog savremenog protivtenkovskog naoružanja.

„Zarobljeni modeli savremene oklopne tehnike mogli bi da dovedu do razvoja novih sistema naoružanja kreiranih za borbu protiv zapadne tehnologije“, zaključuje se u videu.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Plitkoumni uterivači zakona says:

    U KOJEM videu ???????? Što nije naveden izvor??? Ali i ne treba nam jer nismo maloumni kako ovaj tekst jeste; zašto bi Rusi radili američko i nemačko oružje koje su lako uništili ??? Samim time tom oružju je na svetskom nivou pao imidž i vrednost. Možda ovaj glupavi video koji potiče naravno iz US rajha pa vi prenosite od hrvata koji veruju tim stupidarijama ima za cilj da poništi doživljeno poniženje zapadne "svemoćne" tehnologije na terenu, van reklama. Naravno mi nismo KROmanjonci da verujemo u Ramba.

  2. Herceg Stjepan junačina hrvatina says:

    Ali šta ako hrvacke jurišne oklopno-svemirske snage dođu u Ukr.da pomognu dr.Zelenskom i demokratiju, da li Rusi misle o tome, kako se pripremaju za TO??? Evo dr.mr.psi.doc. Stipo Mesić u Prištini hrabri svoju braću šiptare da Srbi više nikada neće moći da ostvare V.S., jer hrvacki jurišni oklopno-svemirski kompleksi to čine nemogućim 😁

  3. peralozac says:

    Ček malo, šta je to "napredno" u zapadnoj vojnoj tehnologiji? Postoje snimci gde T72 preživljava TRI pogodka džavelinom a za uzvrat ni jedan Leopard, abrams ili čalendžer nemože preživeti samo jedan pogodak Kornetom, baš su napredni u P.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *