КРЕМЉ УПОЗОРАВА! АМЕРИ, ЗАУСТАВИТЕ СЕ ДОК ЈЕ ВРЕМЕ!

KREMLJ UPOZORAVA! AMERI, ZAUSTAVITE SE DOK JE VREME!

19 novembra 2021

Pokušaj ukrajinskih vlasti da sukob u Donbasu reše nasiljem bio bi korak ka još jednoj katastrofi, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.Peskov je precizirao da Alijansa šalje u Ukrajinu najnovije sisteme naoružanja, odnosno da tu zemlju „pumpa“ oružjem, što stimuliše Kijev da pokuša da reši problem na jugostoku zemlje vojnim metodama.

– Sve to podstiče usijane glave u Ukrajini da misle kako da u uslovima zastoja Minskih sporazuma reše problem Donbasa vojnim metodama, odnosno da načine još jedan korak ka novoj katastrofi – istakao je portparol Kremlja.

Ranije je samoproglašena Luganska Narodna Republika saopštila da su ukrajinske snage bezbednosti otvorile vatru na industrijsko-pedagošku tehničku školu iz teške artiljerije.

Prema rečima zaposlenih, granate su uletele pravo u menzu u kojoj su u tom trenutku ljudi jeli, među kojima i studenti. Kako su naveli, počela je panika, a neki su i padali u nesvest.

Ranije je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov izjavio da planovi Vašingtona da naoruža Kijev ne pomažu smanjenju tenzija u Donbasu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Gagi says:

    Da, narocito ce se zaustaviti sada kada su Olbrajtova i Klintonova ponovo zauzele vazne drzavne pozicije. Gerijatriji je mnogo stalo do zivota i buducnosti a izuzetno brinu o mladima koji tek treba da stvaraju zivot. Povuci ce te sotone sve sa sobom na njihov put bez povratka.

    • Srbski vitez says:

      Na žalost tako je. Ali ujedno, evo i dokaza koja sila stoji u pozadini svega i konstantno vuče konce svih događaja i dešavanja nemilosrdno vodeći svet ka ponoru užasa! Ta sila je naravno sotonska a dokaz za to su i ove đavolje babetine Olbrajtova i Klintonova! Jer, prosto je neshvatljivo da u toj americi koja ima 300 miliona stanovnika nema boljih, pametnijih, ljudskijih, mlađih i lepših osoba od ovih sotonskih kreatura počev od izlapelog metuzalema Bajdena pa do ovih ( i sličnih ) gnjilavo-trulih matorih nakaza tipa Olbrajt-Klinton... Neverovatno ali istinito.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *