KРЕНУЛИ СУ! РУСИ ПОСЛАЛИ ЗАСТРАШУЈУЋУ СИЛУ! Испловили разарачи и подморнице, прате их авиони и хеликоптери Ратног ваздухопловства!

KRENULI SU! RUSI POSLALI ZASTRAŠUJUĆU SILU! Isplovili razarači i podmornice, prate ih avioni i helikopteri Ratnog vazduhoplovstva!

20 maja 2023

Velika grupa heterogenih snaga Severne flote, koju čini gotovo 15 brodova, podmornica i pomoćnih plovila, predvođena razaračem „Admiral Ušakov“, izašla je na more na sveobuhvatne vežbe, saopštila je pres služba Severne flote.

Pored brodova, podmornica i pomoćnih plovila, u vežbama učestvuju i avioni i helikopteri Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane Severne flote.Izlazak pomorskih snaga iz baznih tačaka i raspoređivanje brodskih grupa obezbedile su snage za deminiranje zadužene za odbranu područja u kojem se nalazi Kolska flotila.

Na morskim poligonima Severne flote u akvatoriji Barencovog mora, brodovi će u saradnji sa avijacijom, vežbati potragu i uništavanje podmornice uslovnog neprijatelja, protivvazdušnu odbranu snaga flote na moru i odbijanje neprijateljskog vazdušnog napada, a takođe će održati vežbe spasavanja posade u nevolji na moru.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Politicari iz Bele kuce, kurve iz Las Vegasa, prosto ne znaju sta ce od straha. Samo razmisljaju o severnoj floti. Dileri kokaina takodje, proizvodjaci kurtona -- nista manje.

  2. Jedan tamo,ne znaš ga ti... 🖕 says:

    Ovolika količina primitivne retardacije odavno nije viđena među "komentarima". Džiberana totalna... Persa u svom izvornom izdanju.

  3. M says:

    Činjenica je da USA-NATO ima puno veću i jaču ratnu i civilnu flotu od Rusije i da su Baltičko more pretvorili u svoju privatnu prćiju,slično onako kako su to rRusi napravili s Crnim morem!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *