КРЕНУО ЈЕ ДА МУ ПОЉУБИ РУКУ: А онда је Путин реаговао овако… (ВИДЕО)

KRENUO JE DA MU POLJUBI RUKU: A onda je Putin reagovao ovako… (VIDEO)

3 novembra 2015

putin-rusija-pravoslavna-crkva-svestenici-bogorodica-600x401Pokazao je kakav je i prema ljudima, životinjama, neprijateljima, sada je pokazao, na malo grublji način, da je on taj koji treba da ljubi ruku sveštenom licu, a ne ovaj njemu!

Putin je verovatno, iznervirano što je sveštenik krenuo da se pozdravi tako što je krenuo da ga poljubi u ruku, verovatno je ruski predsednik osetio, da je to njegov zadatak i pošto je preduhitren, morao je da odreguje ovako…

(Vestinet.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Apis says:

  Putin je jednostavno savrsen. Jedini kompletan drzavnik u Evropi i sire. A mi imamo samo lopove i klosare u sluzbi stranih ambasadora pa biraj. Ima Srbija puno pametnih ljudi ali nemaju blagoslov zapadnih ambasadora.

 2. mija says:

  :) Ovo mi je razvedrilo današnji dan. Sladak je Putin, demokrata, slobodna duša, užasnut pred samom idejom da mu bilo ko, a pogotovu svešteno lice, poljubi ruku.

 3. marko says:

  Ne ljubi svestenik vec svestenika

 4. otac Satarije says:

  Pravi čovek. Dobro ja ne ljubim ničiju ruku al ne bi ni dozvolio da mi neko ljubi ruku jer poštujem ljude i ne želim da me iko veliča,tako ni Putin, dok za sve ostale političare ovaj gest bi bio ugodan kao dokaz svoje veličine a ustvari dokaz samoljublja,nesigurnosti i slabog čoveka;nažalost takvi političari vode EU i SAD.

 5. Nikola says:

  @otac Satarije,apsolutno tacno.Pogledajte link ispod i uporedite sa ovom vescu. http://fakti.org/ortodox-point/svetosavlje/kvadratura-kruga-milovi-propagandisti-se-ubise-da-povezu-tita-i-amfilohija Fotografija govori vise od hiljadu reci.

 6. mija says:

  Mislim da je ovaj sveštenik jedini čovek koji je uspeo da stvarno zbuni Putina. Ja ga bar nikad nisam video zbunjenog, a pogotovu ovako potpuno izbačenog iz koloseka. Pogledajte kako se našao u nemogućoj situaciji. Ne zna šta bi sa sobom od muke. Uznemiren i izbačen iz ravnoteže, vrpolji se, pa se na kraju ko djače počeše iza uveta. :) Vrlo je moguće da su mu sveštenici ovo namestili da ga testiraju. Mangupi su to, brale, znaju oni svakakve trikove za proveru ljudskih karaktera. Klasična sačekuša. :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *