КРИЗНИ ШТАБ ОДЛУЧИО: Уводе се ковид пропуснице!

KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: Uvode se kovid propusnice!

20 oktobra 2021

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se u Srbiji uvedu kovid propusnice. Prema saznanjima Blica uredba o uvođenju kovid sertifikata trebalo bi da bude usvojena na sutrašnjoj sednici Vlade, potvrđeno je medijima.

Ova informacija nezvanično je potvrđena našem portalu od strane izvora bliskog Vladi Srbije.

O kovid propunsicama u Srbiji govori se već mesecima, ali nikako da se to ozvaniči i uvede. Toliko puta je odlagano, da brojnu stručnjaci smatraju da smo sa time već zakasnili. Ipak, i od premijerke i od ministra zdravlja poslednjih dana slušamo da se od kovid propusnica nije odustalo i da se njihovo rešenje finišira.

KOMENTARI15 komentara

 1. Nikola says:

  Od kada Krizni štab odlučuje?

 2. Gagi says:

  Sta su sve do sada oni odlucili a narod sve bolesniji. Malo "bode oci" da je retko ko od politicara bio zarazen i stradao a u narodu pomor. Mozda je bavljenje politikom najbolja imunizacija, vidimo da su druge profesije kao pevaci i glumci na udaru ove katastrofe. Kao sto vidimo, ova Corona se ne "hvata" za svakoga, i ona ima svoje proverene musterije.

 3. Strsljen says:

  Koji mamlazi. Belosvetski. Doknjebu britaniji korona proglasena za sezonski grip i vakcina je svojevoljna ko i za svaki krip. Znaci ko koga ovde ebe! Debilana. Revolucija bre.

 4. Ovcoizovani covid idioti says:

  Nisam se nadao da toliko fasista ima u Srbiji i da ce takav sljam uspeti da Srbiju pretvori u fasisticku drzavu. Dok narod ne izadje naoruzan i poskidaju ove fasiste mozete samo da pevate pesme 3.rajha; uzalud vam se dedovi borise.

 5. Ivke says:

  mamu im fasisticku

 6. Uništavanje naroda says:

  Ovo mi sve liči na ono doba kad su neki na rukavu nosili traku sa Davidovom zvezdom. Razmišljam da sam stavim tu traku sa natpisom "ANTIVAKSER" (taj pogrdni naziv koji su nam nalepili farmakomafijski golbtroteri, iako nismo "anti", već samo da imamo pravo da odlučimo hoćemo li ili nećemo da se vakcinišemo.I prvi ću da se vakcinišem, ali dok ovi farmakomafijaši budu imali dovoljno argumenata za to i kad država, koja nas tera na vakcinaciju, bude odgovorna za posledice, a ne ja, koji ne zna šta mi ubrizgavaju moje telo

 7. Žarko says:

  Jeste li napunili dovoljno para u dupetu, pa da pustite ovaj narod da diše? Nemojte mnogo da ga davite da se ne podigne, kada se podigne vaše glave će pasti!!!

 8. šiško says:

  Nema mi druge, moraću da nabavim žutu traku i da je prišijem... na šlic.

 9. ko says:

  Ma mars dzukele, pustite narod da mirno zivi u svojoj zemlji, zemlji svojih predaka.

 10. I Love Jesus says:

  Baš su krizirali, treba da ušmrkaju malo koke i da stave maske preko da to dobro drži. Oni samo slušaju SZO isto kao i svi ostali državnici sveta (skoro svi), a sve ide u pravcu istrebljenja čovečanstva koje je započela ekipa koja je stigla dugim putem do tate wiill-ija gatesa i nastavila kroz njegovog sina. Sve je to OK, jer tako je i zapisano u poslednjoj knjizi Biblije - Otkrivenju, da niko neće moći ni da kupi ni da proda ako nema žig zveri. Ovo još nije žig zveri, ali vidite da sve vodi u tom pravcu. Na kraju će se primati na desnu ruku ili na čelo, da niko ko nema ovaj žih neće moći niti da kupi niti da proda, čitajte i uverite se da je tako, imate svuda Bibliju, pogotovu na internetu. Ovo su sve samo pripreme za glavnu igru, a zver će se ubrzo pokazati. Napiće se krvi naš svetih Srba koji svoje grehe oprasmo u krvi jagnjetovoj, krvi Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista koji svoj život dade da bi mi verujući imali život večni.

  • Pendrek says:

   Tako je!

 11. doktrina soka says:

  u 2 casa napuniti kafice,pa da vidimo cija majka crnu vunu plete.

 12. Zoran says:

  Bolje i to nego da zivite u Moskvi, na dve nedelje se sve zatvara.

 13. Kalipso says:

  vredjanje inteligencije, to samo govori o njima - do 22 casa nema virusa, koji se pojavljuje u kaficima u 22 uvece???! KATASTROFA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *