КРИЗНИ ШТАБ ЗАХТЕВА НОВЕ СТРОЖИЈЕ МЕРЕ

KRIZNI ŠTAB ZAHTEVA NOVE STROŽIJE MERE

30 novembra 2020

STRUČNJACI u okviru Kriznog štaba za suzbijanje epidemije izazvane kovidom 19 zatražili su danas da se zatvore ugostiteljski objekti i sve radnje, izuzev prehrambenih prodavnica, saznaju Novosti.

Oko ove tačke, kako prenose naši izvori, nije bilo saglasnosti i u narednim danima Vlada Srbije će proceniti da li će ovo biti jedna od mera za suzbijanje epidemije.Podsetimo, Krizni štab je danas imao sednicu, zbog sve alarmantnije epidemiološke situacije u našoj zemlji.

Uvođenje težih mera spomenuo je i predsednik Aleksandar Vučić, koji je, kada je reč o epidemiološkim merama u cilju očuvanja zdravstvenog sistema, rekao da će država da uradi ono što mora.

– Ako budemo morali da uvodimo teže mere, uvodićemo ih – istakao je predsednik.

KOMENTARI4 komentara

 1. padre says:

  A ja sve mislio, da oni mogu da predlože nešto, a ne da zahtevaju!

  • Lazar says:

   Pitanje svih pitanja je kako se suprotstaviti kovid teroru. Iako ceo svet zna tačnu, jedinu i pravu istinu, naš krizni štab melje jednu istu lažnu pesmu. Da je išta iz te priče tačno, mi bi to sami videli, tražili bi spas, molili za vakcine, otimali bi se oko maski... Ne bi morao Predsednik preko organa sile da nam odbija bubrege i briše ulice sa nama, i to sve "za naše dobro"🥵🥵🥵

   • Cp6a says:

    Zdravstveni sistem vapi za dobrovoljcima. Prijavi se Srbine i sve će očas da ti bude jasno.

 2. Gagi says:

  Izgleda da mi je crkla licna u glavi pa nista nisam u stanju da shvatim. Do sada nisam cuo od ovih strucnjaka, kako se Corona stvarno prenosi. Kako je moguce da se zaraze monasi u udaljenom manastiru koji nisu nigde odlazili niti imali kontakte sa spoljnim svetom. Kako je moguce da obole stariji penzioneri koji su se cuvali i nisu izlazili iz svoje sobe. Sta onda predstavlja "strucan" predlog da drzimo distancu. Hoce li nam neko ikada stvarno reci sta je ovaj Covid i kako da se cuvamo od njega. Da li da nosimo kisobran jer nas zaprasuju ili da nosimo olovna odela jer nas zrace. Svinjski grip smo sa ovim strucnjacima nekako pregurali, ovaj necemo pregurati tako lako, bar dok se predsednik ponovo ne pelcuje javno i pokaze nam da je vakcina sigurna i delotvorna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *