KРУЖЕ СТРАШНЕ ПРИЧЕ, РУСИ ТВРДЕ ДА ЈЕ ИСТИНА! У Украјину убачен специјални одред – обукли су украјинске униформе, нису потчињени команди Kијева и имају језив задатак!

KРУЖЕ СТРАШНЕ ПРИЧЕ, РУСИ ТВРДЕ ДА ЈЕ ИСТИНА! У Украјину убачен специјални одред – обукли су украјинске униформе, нису потчињени команди Kијева и имају језив задатак!

3 децембра 2022

Украјински војници су саопштили да је у град Марганец у Дњепропетровској области стигао комбиновани одред који чине припадници обавештајних служби и специјалних снага Пољске.

Њихов задатак је да откривају становнике града који помажу Русији, саопштио је Спутњику извор из руских безбедносних структура.„Према информацијама добијеним од извора у Оружаним снагама Украјине, у град Марганец стигла је јединица коју чине припадници обавештајних служби и припадници пољских специјалних јединица. Они су обучени у украјинску униформу. Њихов главни задатак је филтрирање и чишћење људи који, како они кажу, ‘помажу Русији’“, рекао је он.

Према изворима из украјинске војске, та јединица није потчињена украјинској војној команди, већ је прешла под оперативну контролу команде НАТО-а.

Руска војска је више пута саопштавала да на страни кијевског режима ратују пољски плаћеници. Kонкрено, Министарство одбране Русије је крајем новембра саопштило да је у Харковској области ликвидирано до 200 пољских плаћеника и преко 100 плац́еника из „легије странаца“ у ДНР. У истом периоду је саопштавано да пољски плаћеници трпе велике губитке код Kремене, Лисичанска, Сватова и у другим правцима у ЛНР.

Званична представница Министарства спољних послова Русије Марија Захарова је почетком новембра изјавила да је у Украјину стигло више од 8.000 плац́еника из преко 60 земаља, а да су најбројније групе из Пољске, САД, Kанаде, Румуније и Велике Британије. До тада је било ликвидирано преко 3.000 страних бораца, а исто толико се вратило кући.

(Информер)

KOMENTARI5 коментара

 1. milorad5 says:

  Sve je moguće sa NATO,oni ne prezaju od zločina i podmuklosti svake vržste to smo se mi srbi uverili direktno u uživo.Ali toljaga UVEK ima dva kraja,videćemo ko će da izvuče deblji.ovi teroristički upadi NATO sabotera i ubica u rusiju neće proći bez odgovora,ali osveta je jelo koje se jede hladno,pogotovo će ona gamad u london da propište kad im rusi zaprže čorpu ali onako žestoko,ljuto,platiće sigurno za severni tok.

 2. michael pan says:

  Samo przite, nek izgore sva Vojtilina djubrad.

 3. Ser Buster von Pandemix says:

  Znači da su ih Rusi već naciljali čim znaju da su ušli. Poljaci su sledeći da zeleni oberu bostan😂😂😂

 4. Kulak says:

  Marganec i Nikopolj na desnoj obali Dnjepra naseljava 100% stanovništvo koje govori RUSKIM JEZIKOM. Sve su to NAŠI ljudi. Oni ruskim vojnicima koji se nalaze na levoj obali u Energodaru javljaju sve bitne koordinate. To je razlog zašto Rusi gađaju visokopreciznim oružjem isključivo vojne ciljeve u Marganecu i Nikopolju. Ukronacisti pridošli iz zapadne ukrajine nemaju snage da se obračunaju sa domicilnim ruskim stanovništvom u Novorusiji, pa kao pojačanje dovode pse rata iz Poljske i rvacke. To je taj katolički kućni odgoj. Strašno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u