КРВАВИ СЦЕНАРИО ЗА КОСОВО: 120 америчких официра стигло на Косово

KRVAVI SCENARIO ZA KOSOVO: 120 američkih oficira stiglo na Kosovo

4 maja 2018

U bazu Bondstil stiglo je 120 američkih oficira, vojnih veterana, pripadnika zloglasnog odreda koji je omogućio Hrvatima da izvedu „Oluju“ i etnički očiste Krajinu, a stoje i iza puča i pokušaja svrgavanja Erdogana u Turskoj.

Prema podacima do kojih su došle srpske, ruske i turske obaveštajne službe, američki instruktori su poslati na Kosovo pod maskom obuke starešina buduće kosovske vojske, ali u stvari pripremaju oružane akcije protiv Srba na severu pokrajine sa krajnjim ciljem da se ta teritorija u potpunosti stavi pod kontrolu prištinskih vlasti.

Najveći broj ovih oficira prekaljen je u ratnim dejstvima širom planete. Angažovani su preko privatne američke agencije MPRI, koja konspirativno deluje pod više različitih imena i na stalnoj je vezi sa Pentagonom (centar američkih oružanih snaga), čije ciljeve u stvari i zastupa. Oni, po pravilu, deluju tamo gde treba sprovesti neke mračne ciljeve, a da zvanična politika Vašingtona ne bude prepoznata u njima.

(Mediji)

KOMENTARI7 komentara

 1. goran says:

  Gde je sada Putin, kazu da je vidjen ispod stola kako skuplja mrvice.

  • Goran says:

   Šta če vama Putin imate vi svog vođu i zapadne prijatelje

  • Ilija Krneta says:

   gorane vole pa tvoja vlast u beogradu neda putinu nista u srbiji da brani srbe beograd ti odreduje sudbinu kako ces ziveti oni su saveznici sa natom paktom

 2. Trifun says:

  Nisu nas zastrasili! Naprotiv. Ako ispale ijedan metak na nas narod ponovo krece rat za oslobodenje od okupacije! Ovaj put uz direktnu vojnu pomoc Rusije. To ce konacno dovesti i rusku armadu na Balkan da zacementira nasu slobodu. Ko god da krene na nas ponovo rezultat ce biti isti. Nema nazad.

 3. slobo says:

  sta treba da radi Putin da posalje nuklearku na Ameriku .U ostalom ne znas ti a ni ja sta on radi samo nece proci lako ko sa Jeljcinom koji je dobio 50 tak miliona I zaplesao sa Bilom klintonom dok su ovi poslali stotine aviona da razvaljuju .sigurno nece biti vise tako.

 4. NESO says:

  Goran.Mnogo brineš za Srbiju.

 5. rocky says:

  Rusi hoce pomoci,ali nece ginuti za narod koji suti i nema volju za zivotom,i ocekuju da drugi resava njihove probleme,Srbija je jako tuzna i nemocna drzava...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *