КРВНИК НАСЕР ОРИЋ СЕИРИ ПОСЛЕ ПРЕСУДЕ МЛАДИЋУ: Сад треба да одговара пред српским народом!

KRVNIK NASER ORIĆ SEIRI POSLE PRESUDE MLADIĆU: Sad treba da odgovara pred srpskim narodom!

22 novembra 2017

Zločinac Naser Orić, bivši ratni komandant tzv. Armije Bosne i Hercegovine u Srebrenici, rekao je u izjavi za Dnevni avaz, a nakon izrečene doživotne kazne bivšem generalu Ratku Mladiću, „da vojskovođa mora odgovarati i pred svojim narodom“, jer je odgovoran za smrt vojnika Vojske RS koje je lično vodio u smrt.

Orić kaže da se presude Suda u Hagu moraju poštovati i da ih ne treba komentirati, ali da dela Mladića najbolje govore o njemu.

– On srpskim majkama nikada nije imao petlju da kaže da ih je lično odvodio u smrt i da je poražen na bojnom polju. Zauzvrat, odlučio se za ubistva zarobljenika i civila. Šta da mu poručim? Mogu reći da mu želim da poživi što duže u zdravlju, to je sve – rekao je Orić za Avaz.

KOMENTARI8 komentara

 1. tigar says:

  Ti fukaro imaš obraza da se javiš!

 2. Zaharije Serak says:

  Zasto "Takozvana " Armija BiH?Naravno paravojne jedinice Srbske vojske nikada,osim kada treba na sudstvu,nazivate regularnom vojskom.Oni za koje nema dileme su "odmetnuti " paravojni " nad kojima vlast nije imala kontrolu???

 3. Hruscov says:

  Zalosno je sto u opste ovakav zlocinac sme da komentarise sa slobode.

 4. marko st says:

  laj kerino dok mozes

 5. Staka Zulu says:

  Jel' to ovaj reče da je Mladić poražen na bojnom polju?! Jadu i bedo! Da nije bilo Dejtona i političkih odluka imali biste 4.72% teritorije Bosne. Ti si kao vojskovođa - NULA! U svakom smislu! Ti bi pred sopstvenim narodom trebao da odgovaraš za Srebrenicu! Zbog tvojih zločina je bila odmazda u Srebrenici!

 6. goran says:

  Ima li nekog kretena koji u medijima nije zvezda?

 7. Pastrovic says:

  Ajde Srbadijo da budemo ljudski, makar zbog generala: svi vi koji se usudjujete da pljujete i kritikujete Orica i njemu slicne treba da se pokrijete usima, i da konacno jednom sebi date posten odgovor na pitanje - ko je uhapsio generala i predao ga hijenama! ? Izvolite de!

 8. Pastrovic says:

  Htjedoh da kazem da generala nijesu Hag i NATO osudili. Osudili smo ga mi SRBI! Nek' nam je na cast i u "zdravlje".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *