КРВНИК СЕ ВРАЋА НА МЕСТО ЗЛОЧИНА: НАТО зликовац Весли Кларк долази и има посебан задатак за тзв. Косовске безбедносне снаге

KRVNIK SE VRAĆA NA MESTO ZLOČINA: NATO zlikovac Vesli Klark dolazi i ima poseban zadatak za tzv. Kosovske bezbednosne snage

27 juna 2021

Tzv. ministar odbrane odmetničkih „institucija“ u Prištini Armend Mehaj kaže da je putem video poziva razgovarao sa penzionisanim američkim generalom Veslijem Klarkom i da je on prihvatio poziv da poseti Kosovo i Metohiju, kao i da „svojim savetima podrži realizaciju strateških i operativnih ciljeva (tzv.) ministarstva odbrane i (tzv.) Kosovskih bezbednosnih snaga“.

Mehaj je na Fejsbuku napisao da je sa Klarkom, koji je vodio NATO operacije agresije na SRJ 1999. godine, razgovarao oko sat vremena, i da je to „velika čast i privilegija“, preneo je Glas Amerike.

Mehaj je naveo da je pozvao Klarka da poseti „ministarstvo“ i tzv. KBS i da je on to „sa zadovoljstvom prihvatio“, kao i da će poseta uskoro biti realizovana.

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Ovo je vec znak da Amerika planira da napadne Srbe ponovo. Rusi su vec dali dozvolu za neke druge ustupke, a Belorusi ce se radovati ako ponovo budemo pod bombama.

 2. zolja says:

  eh da je Karlos tu da ovog..

 3. Rafmanjinov says:

  A gde je Srpska vojska i policija, drugo Vesli Klark dolazi da kontroliše svoj ratni plen, Kosovo i Metohija su ratni plen, šiptari su samo čuvari i ništa više.

 4. I Love Jesus says:

  Pripravnički je položio a sada treba i taj diplomski rad. On je samo dželat - krvnik, klintonovi su izvršitelji, olbrajtova i šakali su ratni profiteri, a kongres je glavni nalogodavac. Fascikla za uništenje yugoslavie a zatim srbije dugo stoji otvorena pa se nakupilo dosta investicija koje treba upotrebiti.

 5. Pravda says:

  Naravno da se zlocinci i zlikovci medjusobno dobro razumeju i da imaju o cemu da pricaju. Kad se zlocinac vrati na mjesto zlocina znaci da ima neki crv koji ga razjeda. Bog ce dati da ovaj zlikovac ode kod satane preko reda.

 6. Srbija cveta says:

  Međutim, da, on to smatra samo nekakvom kampanjom koju ima da obavi u Srbiji. Bog mu sreće dao, bolje da sebi obesi vodenični kamen o vrat i baci ga u more, nego da čini što mu rekoše za Srbiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *