KУЈУ ОПАKЕ ПЛАНОВЕ! Соња Бисерко и Харадинај заједнички ЗАХТЕВАЈУ ЈЕДНУ СТВАР, Србија НИKАДА НЕЋЕ ПРИСТАТИ на то

KUJU OPAKE PLANOVE! Sonja Biserko i Haradinaj zajednički ZAHTEVAJU JEDNU STVAR, Srbija NIKADA NEĆE PRISTATI na to

14 februara 2019

Predsednica Helsinškog odbora u Srbiji Sonja Biserko otvoreno je u Prištini podržala premijera lažne države Ramuša Haradinaja i sa njim dogovorila strategiju kojom treba da prisile Beograd da prizna nezavisnost takozvanog Kosova!?

Biserkova se zajedno sa izvršnom direktorkom ove nevladine organizacije Izabelom Kisić u utorak u Prištini sastala sa Haradinajem, a tema sastanka, kako saznajemo, bila je kako da Srbe na Kosovu ubede da je promena granica loše rešenje za njih.– Biserkova i Kisićeva su spremne da sarađuju sa prištinskim institucijama, kojima su ponudile pomoć za lobiranje u zemljama koje nisu priznale Kosovo. Njih dve su Haradinaju obećale i pomoć u demotivaciji Srba na Kosovu. Saradnici Helsinškog odbora mesecima su boravili na Kosovu i ubeđivali Srbe da promena granica na Kosovu nije dobro rešenje. Drugim rečima, Biserkova i njeni saradnici zalažu se za celovito i nezavisno Kosovo – objašnjava osoba upoznata sa dešavanjem.

I dok se Biserkova i Kisićeva nisu oglašavale posle sastanka, Haradinaj je rekao da je bilo reči o položaju manjina na Kosovu.

– Kosovo ima najnapredniji Ustav u pogledu manjinskih prava. Ostvarili smo značajan napredak ka demokratiji – kratko je kazao Haradinaj.

KOMENTARI7 komentara

 1. rajko says:

  Jeste, a Srbi, glupani, navalili da menjaju granice i da viškove svoje teritorije koji im ne trebaju poklone šiptarima da si i oni imaju državu. Sve to protiv srpskog ustava, protivno medjunarodnom pravu, kršeći rezoluciju 1244, bez ikakve potrebe, logike i razloga, samo da bi učinili "voljenom vodji" koji je trgujući njima i njihovom teritorijom već uzeo pare, pa sad mora da ih isporuči. Navalili Srbi, a serka i haradinaj bi da ih spreče. Hahahaha.

 2. mrak says:

  Je l' vi OVO OZBILJNO!? Ko je ova specena, mumificirana, drtava i ofucana moljcava babetina i ko ce ovo zdrljano da slusa u briselu, sta je,bre, vama!? Oooo, svasta Boze ... Pa, ovo metiljavo ni ovde niko ne konstatuje, ovo je otpad koji se placa da laprda, nit' moze, nit' sta ima ovo da radi, nit' ovo ko sta pita, bre!

 3. Baracuda says:

  Da je Srbija pravna država i na koncu ozbiljna, već odavno bi ova plaćenica bila uhapšena za veleizdaju, u zatvoru jedno 30 godina i bilo bi joj oduzeto državljanstvo i kompletna imovina ! Zašto ovakvih nema u SAD-u ???

  • Za Srbiju says:

   Ovo samo ima u raspaloj koloniji. Preživesmo očeve ovih komunjara, ali se bojim da njihove naslednike nećemo.

 4. Nikanor says:

  "Kuju opasne planove o nameri da ubede Srbe na Kosovu da je promena granica loše rešenje za njih". O nameri Aleksandra Vučića da na terotoriji Srbije postavi granicu, odnosno odrekne se dela teritorije Republike Srbije, znaju i ptice na grani. I uvek kad se Intermagazin pozove na uvakvu vest ne navodi se izvor informacije, ali nije ga teško naći. Ako to nije Informer, Srpski telegraf, Alo, Pink, odna je to režimski portal Srbija danas.com. To je onaj portal koji reklamira Milomir Marić u emisiji "Ćirilica", čiji su najčešći gosti predstavnici Nevladinih organizacija, pa i Sonja Biserko. U istoj emisiji su gostovali Aleksandar Vučić i Jelena Milić, koja upravo ovih dana najgrčevitije podržava Aleksandra Vučića. Čudno, zar ne? Izgleda da neko misli da ima onih koji na internetu nisu videli sliku AV na sastanku sa predstavnicima NVO, koje uglavnom finansira Soroš, ali da se i on sam sastajao sa Džordžom i njegovim sinom proše godine više puta.

  • milorad2 says:

   a djilas i ekipa brane kosovo u briselu, oni su heroji kosova na ovim dmeonstracijama protiv AVAV.Brate koji slepci i izdajnici svi redom, kad ih AV ugrize biće smešno gledati gogloguziju kao bega od opasnog rundova za koga su mislili da je pudlica:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *