Кукасти крстови у Будви

Kukasti krstovi u Budvi

12 novembra 2016

reg-budva-_620x0

Na kancelariji lokalnog Pokreta za promene u Budvi osvanule su fotografije političkih lidera opozicije i grafiti sa kukastim krstovima sa četiri ćirilična slova S. Na plakatima i isečcima iz novina su fotografije Nebojše Medojevića, lidera PzP, kojima se sugeriše njegova povezanost sa Bratislavom Dikićem, bivšim komandantom srpske žandarmerije, koji je uhapšen zbog sumnji da je jedan od organizatora navodnih terorističkih napada u Crnoj Gori. Među isečenim i nalepljenim fotosima su i likovi Miodraga Lekića, Srđana Milića i Žarka Rakčevića iz koalicije „Ključ“. Nalepljena je i fotografija premijera Mila Đukanovića s izrezanim slovima „On“, što treba valjda da znači da je dosadašnji predsednik Vlade pobedio i da je on onaj pravi!

Predsednik Opštinskog odbora PzP u Budvi Stevan Džaković kaže da je slučaj prijavljen policiji i da su inspektori obavili uviđaj.

– Ogorčeni smo ovim strašnim podmetanjima, jer mi ne dajemo nikakvu podršku terorizmu i ne želimo da nas građani povezuju s bilo kakvim nečasnim poslovima – rekao je Džaković.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *