„KULTURA NA NIVOU“ – Čanak i Kostreš izašli iz parlamenta tokom minuta ćutanja za Dobricu Ćosića

„KULTURA NA NIVOU“ – Čanak i Kostreš izašli iz parlamenta tokom minuta ćutanja za Dobricu Ćosića

22 maja 2014

pol-sedmorkaPoslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i Bojan Kostreš izašli su juče iz sale srpskog parlamenta tokom minuta ćutanja, kojom je Narodna skupština odavala počast preminulom akademiku i književniku Dobrici Ćosiću! Dok su ostali parlamentarci stajali, oni su ustali sa stolica i otišli!

Posle ovog nepristojnog poteza, skupštinom se pročulo da je Čanak izgovorio i rečenicu u kojoj je pogrdno nazvao jednog od najvećih srpskih pisaca i nekadašnjeg predsednika SRJ.

– Tačno je da je Čanak izašao. I on i Bojan Kostreš. I to je normalno, s obzirom na sve što je Čanak mislio i govorio o Dobrici Ćosiću sve ove godine. Međutim, nije ništa komentarisao – rekao je za „Novosti“ Robert Vizi, saradnik Nenada Čanka.

Poslanici su bili začuđeni ovim potezom ligaša. Lider LSV Nenad Čanak vratio se posle ovog gesta i učestvovao u raspravi o Statutu.

(Novosti)

KOMENTARI5 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Ovo nije stvar kulture. Ovo je poruka i parlamentu i državi Srbiji.

 2. jugoslav mitic says:

  oni su pravi fasisti

 3. radomir says:

  Dok god Srbija drzi ovakve u parlamentu i daje im pravo glasa, od Srbije nema nista, za mnoge ispade i izgovorene rijeci ocigledne izdaje svog naroda ( ako ga oni uopste shvacaju svojim) islo se na prijeki sud , a ne da mu se da jos da prica, nije sramota za njih, jer izdajica je uvijek bilo, nego je sramota za Srbiju, a demokratija je pojam koji je kod nas bukvalno shvacen i interpretira se da sve mozes , to nije demokratija nego ludost. opameti se narode.

 4. P.švaba says:

  Samo vi komentarišite, pa posle kad proradi štaka na parkingu đavo će vam biti kriv...

 5. Rade says:

  Ćopavi smrdi sve do Bijeljine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *