КУМОВИ ПОНОВО ЗАРАТИЛИ!

KUMOVI PONOVO ZARATILI!

29 oktobra 2016

582135_563790-021604c1-f_f

Između lidera SRS-a Vojislava Šešelja i predsednika Srbije Tomislava Nikolića ponovo sevaju varnice. Naime, kumovi su ovog puta zaratili zbog knjiga, a u novom okršaju reči ne biraju ni jedan ni drugi, prenose mediji.

Naime, kako je piše dnevni list „Alo!“, Vojislav Šešelj na svom štandu na Sajmu knjiga, koji nosi naziv „Velika Srbija“, osim svojih, prodaje i dela čiji je autor aktuelni predsednik Srbije i njegov kum Tomislav Nikolić. Ovo je sve začudilo, jer su njih dvojica, od kako se Šešelj vratio iz Haga, blago rečeno, na ratnoj nozi.

Upitani da li će predsednik Nikolić tražiti finansijsku nadoknadu za autorska prava, jer Šešelj na svom štandu prodaje i njegove knjige, poput „Sam protiv svih“ i „Govorio sam“, iz kabineta Tomislava Nikolića su poručili da to predsednik nikako neće činiti, i to jer je on čovek koji uvek pomaže nemoćnima!

– Predsednik se ne stidi nijedne reči ili ideje koje se nalaze u tim knjigama, a narod treba da čita dobre knjige. Predsednik Nikolić je uvek pomagao slabe i nemoćne – poručili su iz Nikolićevog kabineta.

Sa druge strane, komentarišući te navode, Šešelj u svom stilu poručuje da Nikolić svakako ne bi ni mogao da traži novac od njega, kao i da je on „jedna obična budala“.

– Toma može da jede go*na! Sve te knjige su objavljene dok je on još bio u Srpskoj radikalnoj stranci. On ne može, sve i da hoće, da mi traži nadoknadu za autorska prava, jer ovo nisu nova izdanja, nego stara. On ima čak dve dobre knjige, verovali ili ne. Jedna nosi naslov „Šešelja za predsednika“, a druga je „Borba kao smisao života“, a na njoj je moja slika iz Haškog tribunala. A na to što je aludirao da sam slab i nemoćan, kažem samo jedno, on je jedna obična budala! – rekao je Šešelj za „Alo!“.

KOMENTARI5 komentara

 1. ilija says:

  seselj je lazivi od nikolica seselj sedi na dve stolice stolici od titemarsala kriminalca i draze mihajlovica borca srbije

  • vitez says:

   Ne seri budalo

 2. Realno says:

  I jedan i drugi su velika sramota za Srbiju primer su loših ljudi i oba pripadaju prošlosti. Kum nije dugme!

 3. cika dule says:

  U Hagu, Seselj je bio heroj i komicar. Na slobodi, on je podguzna muva Vladara Vucka.

 4. MadMax says:

  Isto sranje, drugo pakovanje...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *