КУРТИ ЗАПЕНИО ОД БЕСА: Милошевић, Путин, српски свет, руски свет…!

KURTI ZAPENIO OD BESA: Milošević, Putin, srpski svet, ruski svet…!

10 juna 2023

Aljbin Kurti, premijer tzv. Republjik Kosove, izjavio je da Kosovo „mora da se obračuna sa nasilnim ekstremistima, ultranacionalistima, desničarima koji veruju u „srpski svet“ i vide ga sa ruskim svetom…to su ljudi koji se dive Miloševiću ili Putinu“.

Kurti još jednom pokazuje netrpeljivost prema “srpskom svetu”, ličnostima kao što je Slobodan Milošević i Vladimir Putin, otkrivajući sebe zapravo kao srbomrsca.Ovaj šiptarski politički bandit po svaku cenu želi da izazove rat, političku konfrontaciju i sukobe Srba sa NATO alijansom, maštajući da se nalazi u eri devedesetih godina, pa zato koristi svaku priliku da Srbiju poistoveti sa Rusijom, a u cilju da napravi konstrukciju u kojoj bi NATO štitio “fejk državu” kao u slučaju sukoba u Ukrajini.

Kurti već mesecima pokušava da Srbe predstavi malte ne kao sponzore i učesnike ruske vojne operacije u Ukrajini, ali svojim kratkovidim političkim potezima sve više ukopava sam sebe potvrđujući da današnjica nije era devedesetih godina, te da su okolnosti u Evropi potpuno drugačije, nego u trenutku proglašenja “nezavisnosti Kosova” i u trenutku bombardovanja Srbije kojim je ovaj deo srpske države otuđen i stavljen pod protektorat UN-a 1999. godine.

Kurti iz dana u dan pokazuje sve veći bes, jer se suočava sa nemogućnošću da obori postulate međunarodnog prava, osnovne principe UN-a koji štite teritorijalni integritet svake zemlje i svake članice UN-a i faktom da su toga sve svesniji i u zemljama koje su mu donedavno pružale bezrezervnu podršku.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Svi koji se pišu kao Albanci u Albaniji. Crnoj Gori, Makedonije, Srbiji, nisu istog etničkog porekla i nisu isti narod. Oni si veštački okupljeni oko naziva Albanci, kao nacije.Taj etnos čine plemenski savez i dominiraju četiri plemena doseljena sa Kavkaza. Ta četiri plemena su HAZARI, odnosno Hazarskog porekla. Ostala plemena i plemenski savezi su pripadnici poarbanašenih slovenskih plemena starosedelačkih, pre svega nekih Srpskih plemena Grude, Klimenti, ... Albanci nas Srne nazivaju Shkyt, (škavel, škinja, škinjulja,..) To mi Srbi doživljavamo kao veliku uvredu. Ja sam tragao za tim pojmom i etimološko značenje te reči i dobro sam upućen u tu materiju. Taj naziv Albanci, Šiptari ili kako god, poneli su sa Kavkaza, jer su nas dozivljavali i smatrali SKITIMA,gde je postojala država SKITIJA. Sve ostalo je produkt i delo Vatikana i Beča a danas Brisela, kako bi sprečili izlazak Rusa na Sredozemno more. Imate najnoviji snimak Hašim Tači je prešao u Judeizam, Čanak najcrnje priča o Rusima. To Vam je koalicija Hazara i Vatikana.

 2. Miki says:

  ...Demokratija, tehnokratija, plutokratija, velika Albanija, za dom spremni, ničim izazvani, ma ludnica bre...

 3. Jeshua Asshole - Stein says:

  Ajde jedi kudelju shipo

 4. Jova says:

  Pvaj se iznerviro.. pa nemoj bre samo opusteno kako breme ide bice sve zanimljivije. Samo da mi izdrzimo i sve ce biti ok

 5. Kulak says:

  Zlikovac Kurti i ovaj njegov majdandžija Olenik odlaze u jamu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *