КУСТУРИЦА БЕСАН: „Карл Билт је попут пса! Нека остави Гаврила Принципа на миру!“

KUSTURICA BESAN: „Karl Bilt je poput psa! Neka ostavi Gavrila Principa na miru!“

23 decembra 2016

kusturica-3445435

Nakon što je švedski diplomata Karl Bilt pošao stopama britanskih novinara i uporedio atentat u Ankari s onim koji je pre 102 godine izvršio Gavrilo Princip, svoj komentar dao je i srpski reditelj Emir Kusturica.

– Karl Bilt je jedna lutalica, i kao takav nije za analizu – rekao je Kusturica.

Vest o atentatu na ruskog ambasadora u Ankari srpskog reditelja zatekla je u Moskvi uoči premijere njegovog novog filma „Na mečnom putu“. Ubistvo ruskog ambasadora, uveren je on, je pokušaj da se Rusija i Turska uvedu u rat i da su toga svesni i Putin i Erdogan.

– Karl Bilt je predstavnik grupacije koja pokušava da Rusiju i Tursku utera u rat pre nego što Tramp dođe na vlast u SAD, kako bi ga rat zatekao pre inauguracije. Sreća je da ovakvi urlici koji podsećaju na zavijanje pasa rata neće nasamariti Ruse i Turke – poručio je Kusturica.

(Blic)

KOMENTARI9 komentara

 1. Beli Orao says:

  Švedski kopile Hitlerovi gestapovci pevali šveđanke pa nastalo ovakvo đubre otrovno!!!

  • Jovan says:

   Svedjani su bili i ostali sledbenici Hitlera. A Kusturica je kao i uvek u pravu. Uz malo korekciju- Karl Bilt 100% pas-dzukela, a ne poput, i najveci mrzitelj pravoslavlja, Srba i Rusije.

  • prle says:

   Kako tom "politikantu" nije palo na pamet da ovo ubistvo uporedi sa još surovijim ubistvom jugoslovenskog ambasadora Rolovića od strane ustaških terorista, i to baš u toj njegovoj "bajnoj" Švedskoj, 70-tih godina prošlog veka!? To je adekvatno poređenje, a ne Gavrilo Princip!! Sram ga bilo!

  • micky says:

   AMIN...

 2. Lajla says:

  Zamisli ti kretena ,kako se samo setio Gavrila Principa,psina esesovska. Pojede ga sto Rusi dolaze na Balkan,i srusili im snove o NSP.

  • Sančo Pansa says:

   Ako si mu rekla, što voooolim kad ženska iskoči malčice iz bontona pa opsuje i bude gruba il' vulgarna!!! :)))

 3. Dule says:

  jadniku se čak i može pomoći ali ovom skotu NIKAKO i NIKADA.

 4. padre says:

  Do pre neku godinu Princip je bio za njih terorista, zbog kojeg je počeo rat, a sad je stigao ovaj, koji njima odgovara, odjedno su borci za slobodu i on i Princip, mada je neokusno i pominjati obajicu u istoj rečenici, ali šta oni znaju o tome!

 5. zoran says:

  Po nekim analizama,sta ce se dalje dogadjati u svetu....svedska ce biti prva izbrisana sa karte. Rusi ce je poravnjati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *