КУСТУРИЦА ПРОКОМЕНТАРИСАО избор Чедомира Јовановића за Комшићевог саветника

KUSTURICA PROKOMENTARISAO izbor Čedomira Jovanovića za Komšićevog savetnika

10 aprila 2019

Reditelj Emir Kusturica prokomentarisao je za Sputnjik imenovanje predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića za savetnika člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića.

Kusturica, koji je odnedavno i zvanično savetnik predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, kaže da je Čedomir Jovanović „jedan zanimljiv tip“.„On je služio političarima u svakoj vlasti da narodu pokažu kako ima jedan gori od njih i šta ih čeka ako on dođe na vlast. I on to i danas radi vrlo uspešno. Mislim da će on obaviti i ovaj sad posao, da njegova pojava već upozorava narod da ako slučajno ne budu slušali ove koji su na vlasti, da bi on mogao da dođe i onda bi nastala pometnja“, izjavio je reditelj u jednom dahu, a potom dodao:

„To vam je kao kad se makro i kurva ujutru probude, pa je makro zapravo srećan što ima neko gori od njega.“

Na pitanje Sputnjika kako mu se sviđa odnedavno i zvanična funkcija Dodikovog savetnika, Kusturica kratko i šaljivo odgovara:

„A šta ja njega onako pametnog mogu da savjetujem?!“

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. Leutar (Eleftheria i thanatos) says:

    To Kusto!

  2. samostalan says:

    Kusta je clan iste mafije, inace ne bi Jovanovicu davao nikakav znacaj i ne bi ga reklamirao u medijima, sve je to isti lobi. Kao Bler i njegova zena.

  3. test01 says:

    Mr Kusturice svaka vam je zlatna, po obicaju ;)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *