Кустурица: Узалуд ми прете

Kusturica: Uzalud mi prete

24 avgusta 2018

REDITELJ, muzičar i pisac Emir Kusturica je pred svoju drugu posetu Krimu, gde će večeras održati koncert sa svojim „No smoking orkestrom“, izjavio da se ne plaši sankcija Zapada ili Ukrajine, kojima mu prete upravo zbog Krima.

– Uvek radim onako kako mislim da je ispravno – rekao je Kusturica agenciji TASS odgovarajući na pitanje da li se plaši da će biti sankcionisan, i dodao da je došao da održi koncert na Krimu, jer je njegov bend prošlog leta tamo dočekan „veoma toplo“.

– Objavili smo novi album, imamo novi šou i stvari koje će iznenaditi publiku, pa zašto da to ne uradimo ponovo – izjavio je Kusturica, čiji će bend u Jalti promovisati novi album „Korps diplomatik“, objavljen u martu.

Kusturica je ponovio da trenutno piše knjigu po romanima Dostojevskog, blisku njegovom „Idiotu“ i „Zločinu i kazni“.

– Planiram da je dovršim do septembra, a potom će biti napisan scenario po knjizi i film će biti snimljen u Kini i Francuskoj – najavio je reditelj i objasnio „da namerava da uključi ideje Dostojevskog u sadašnju stvarnost Kine“, a nije odbacio ni mogućnost da u budućnosti realizuje jedan od svojih projekata i na Krimu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Deda Micko says:

    Ama ko ti preti, potpuno si nezanimljiv.

  2. Dane Radakovic says:

    sve su to titini pijoniri koji rade protiv SRBA I SRBIJE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *