КУВА НА ЈУГУ БАЛКАНА! Грци зауставили НАТО конвој!

KUVA NA JUGU BALKANA! Grci zaustavili NATO konvoj!

3 juna 2017

Grčki komunisti su blokirali konvoj od 20 vozila i dva autobusa albanskog kontigenta NATO na punktu Polimilos, kod mesta Kozani na severu Grčke.

To su, protestujući protiv intervencija NATO u drugim zemljama, učinili članovi grčke Komunističke partije, kao i pripadnici njenog podmlatka KNE.

Albanski kontingent trebalo bi da se pridruži ostatku snaga NATO koje će učestvovati u Rumuniji u vojnim vežbama pod nazivom „Plemeniti skok“, prenosi ANA.

Cilj NATO vežbi u kojima učestvuje i Grčka je stvaranje snaga sposobnih da intervenišu svuda gde se smatra da je potrebno, a što znači i protiv sopstvenog naroda, naveli su komunisti u saopštenju.

Komunisti navode da je grčka vlada zbog te vežbe obezbedila sve vrste objekata i usluga snagama NATO koje prelaze severnu Grčku, čak i uz pomoć grčkih vojnika.

Snage NATO imaju vežbu u Rumuniji od 30. maja do 22. juna, kako bi se proverila gotovost zajedničkih snaga za brzo reagovanje.

(Vesti-online)

KOMENTARI2 komentara

  1. Batina says:

    Odma da se posalje supermen iz Feketica da razresi situaciju.

  2. deki says:

    skojim pravom nato zlotvorci, sebi dozvoljavaju da rade sta hoceju,ponasaju se kao da joj cela planeta pripada,gde god porodju nastaje haos ratovi itd... kad cujem za nato, gadi mi se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *