ЛАНЕ ГУТОВИЋ: „Зна Вучић све добро, зна и колике су битанге људи око њега“ (ВИДЕО)

LANE GUTOVIĆ: „Zna Vučić sve dobro, zna i kolike su bitange ljudi oko njega“ (VIDEO)

11 avgusta 2017

Poznati glumac Milan Lane Gutović gostovao je u emsiji „intervju“ produkcije „Balkan info“ o političkoj situaciji u Srbiji i stanju koje vlada u drštvu. Gutović je, kao i ranije, izuzetno negativno govorio o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i SNS-u.

On je rekao da su svi Vučićevi saradnici bitange.

Svi Vučićevi saradnicu su bitnge i on zna da su bitange. Te bitange njegovi saradnici misle da on ne zna to. On zna više od njih kolike su oni bitange ali mora da sarađuje sa njima. Mora, prinuđen je, nužno je – rekao je Gutović.

On je rekao da zapadni sistem brojnim ograničenjima ukida slobodu ljudima ali da se oni lako navikavaju na takve kalupe. U tom kontekstu on je objasni i odsustvo pobune u Srbije zbog smanjenja plata i penzija.

Govoreći o premijeru Ani Brnabić on je rekao da nema ništa protiv što je ona lezbejka ali da mu smeta što je premijer.

– Ona kaže da je od rođenja lezbejka i na to nema niko nikakvu primebu, ali ima na to zašto je premijerka. Niko nema ništa protiv njenog lezbejstva. Ja imam kučku koja je od rođenja kučka, to je moj pas, i nemam ništa protiv dok mi ne postane premijer – objasnio je on.

Gutović je objasnio da Vučić nema kadar i da je Brnabićku izabrao kao nešto što će za zapadne zemlje biti najbolje.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. kuka says:

  Pa naravno da ljisic zna da su bitange.

 2. Milan says:

  Kao prvo ti crnogorac ne bi se trebao na takav nacin izjasnjavati o premijeru Srbije, zemlje koja te je svesrdno primila. Njeno seksualno opredeljenje je bolje nego tvoje - glumatanje budale. Ako nam treba misljenje trazicemo ga u akademskim krugovima, a ne medju virtuelnim likovima kakav si ti. Nazalost ti si poznatiji nego ijedan srpski akademik.

  • Popara Dorcol says:

   Evo izgleda Vuciceve bitange, misli da je upotrebio pogrdne reci, a nezna sta znaci Crnogorcina. Nezna da to znaci krupan cestit I gord. Akademici ? Pa toga nema, a i Ako se nadje neki, taj nesme da zucne, Jer ce vuciceve bitange da ga skinu sa platnog spiska.

 3. trikornjanin says:

  Očekivati komentar o političkoj situaciji od glumca je ustvari ponižavanje njegove profesije. Glumac je iznad toga i ne pripada samo jednoj zemlji, on je stanovnik sveta. Naravno da ima pravo na lično mišljenje ali njegov je posao da nama olakša život. Lane Gutović je izuzetan čovek, glumac koji je mnoge uloge odigrao kao da živi baš taj život i sve što kaže mi moramo prvo da malo razmislimo a tek potom da shvatimo poruku - čast izuzecima koji njegove misli pročitaju odmah. Zato za Gutovića čista desetka za sve što je uradio od početka pa do danas.

 4. Budi Bog s nama says:

  Zna dobro? A radi loše?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *