ЛАВИНА ЈЕ KРЕНУЛА?! Републиканци из Пенсилваније представили резолуцију, траже да KОНГРЕС прогласи спорним ИЗБОРЕ У САД!

LAVINA JE KRENULA?! Republikanci iz Pensilvanije predstavili rezoluciju, traže da KONGRES proglasi spornim IZBORE U SAD!

28 novembra 2020

Poslanici iz redova republikanaca u Pensilvaniji predstavili su rezoluciju kojom nameravaju da ospore rezultate predsedničih izbora u Americi, održanih 3. novembra.

U rezoluciji izborni rezultati se proglašavaju spornim, a zahteva se i odlaganje potvrđivanja glasova u Pensilvaniji. Od američkog Kongresa se, takođe, zahteva da predsedničke izbore u Americi proglasi spornim.Tvrdi se da mnoštvo faktora dovodi u pitanje izborne rezultate, uključujući i produženje roka za glasanje poštom. Kako prenose mediji u Pitsburgu, o ovoj rezoluciji tek treba da se glasa u nadležnim institucijama. Inače, vest o rezoluciji republikanaca na Tviteru je podelila i novinarka „Njuzmaksa“ Emerald Robinson koja izveštava iz Bele kuće.

​Prethodno je američki predsednik Donald Tramp ponovo izneo tvrdnju da su izborni rezultati u Pensilvaniji namešteni i da je on pobedio u toj saveznoj državi, dovodeći u pitanje regularnost više od milion glasova.

„Niotkuda se pojavilo 1.126.940 glasova. Ubedljivo sam pobedio u Pensilvaniji. Glasovi u Pensilvaniji su namešteni. Svet gleda!“, napisao je Tramp na Tviteru.

Tramp se oglasio nakon što je Savezni apelacioni sud odbacio pokušaj njegovog štaba da ponovo pokrene tužbu kojom se osporavaju izborni rezultati u Pensilvaniji.

KOMENTARI3 komentara

 1. Boban says:

  Globalisti (Deep state), uz pomoć Soroša i njegovih nevladinih organizacija, decenijama izvoze "demokratiju" po celom svetu, pomoću nameštenih izbora, a tamo gde ne uspeju na ovakav način - pomoću "obojenih revolucija". Sada se i SAD suočavaju sa ovakvom "demokratijom", a od ishoda ovog sukoba, zavisiće sudbina SAD, ali i svih nas, koji smo usrećeni "demokratijom".

  • padre says:

   Najvažnije je ipak,da imamo "demokratiju"!

  • Neko iz mase says:

   Soroš ima 90 godina i veoma je prljav. Bez uvrede ali da li stvarno ljudi veruju da on upravlja nečim ili je to ipak samo ime koje se spominje kao neka Babaroga-mantra? Prosto mi je neverovatno da senilni starac koji je jednom nogom u grobu može da zna kako se zove, a kamoli da upravlja svetom. Deluje mi kao da ekipa radi posao, a svo drvlje se sada lomi preko Soroša. Dežurnog krivca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *