ЛАВИНА ЈЕ KРЕНУЛА?! Републиканци из Пенсилваније представили резолуцију, траже да KОНГРЕС прогласи спорним ИЗБОРЕ У САД!

ЛАВИНА ЈЕ KРЕНУЛА?! Републиканци из Пенсилваније представили резолуцију, траже да KОНГРЕС прогласи спорним ИЗБОРЕ У САД!

28 новембра 2020

Посланици из редова републиканаца у Пенсилванији представили су резолуцију којом намеравају да оспоре резултате председничих избора у Америци, одржаних 3. новембра.

У резолуцији изборни резултати се проглашавају спорним, а захтева се и одлагање потврђивања гласова у Пенсилванији. Од америчког Kонгреса се, такође, захтева да председничке изборе у Америци прогласи спорним.Тврди се да мноштво фактора доводи у питање изборне резултате, укључујући и продужење рока за гласање поштом. Kако преносе медији у Питсбургу, о овој резолуцији тек треба да се гласа у надлежним институцијама. Иначе, вест о резолуцији републиканаца на Твитеру је поделила и новинарка „Њузмакса“ Емералд Робинсон која извештава из Беле куће.

​Претходно је амерички председник Доналд Трамп поново изнео тврдњу да су изборни резултати у Пенсилванији намештени и да је он победио у тој савезној држави, доводећи у питање регуларност више од милион гласова.

„Ниоткуда се појавило 1.126.940 гласова. Убедљиво сам победио у Пенсилванији. Гласови у Пенсилванији су намештени. Свет гледа!“, написао је Трамп на Твитеру.

Трамп се огласио након што је Савезни апелациони суд одбацио покушај његовог штаба да поново покрене тужбу којом се оспоравају изборни резултати у Пенсилванији.

KOMENTARI3 коментара

 1. Бобан says:

  Globalisti (Deep state), uz pomoć Soroša i njegovih nevladinih organizacija, decenijama izvoze "demokratiju" po celom svetu, pomoću nameštenih izbora, a tamo gde ne uspeju na ovakav način - pomoću "obojenih revolucija". Sada se i SAD suočavaju sa ovakvom "demokratijom", a od ishoda ovog sukoba, zavisiće sudbina SAD, ali i svih nas, koji smo usrećeni "demokratijom".

  • padre says:

   Najvažnije je ipak,da imamo "demokratiju"!

  • Neko iz mase says:

   Soroš ima 90 godina i veoma je prljav. Bez uvrede ali da li stvarno ljudi veruju da on upravlja nečim ili je to ipak samo ime koje se spominje kao neka Babaroga-mantra? Prosto mi je neverovatno da senilni starac koji je jednom nogom u grobu može da zna kako se zove, a kamoli da upravlja svetom. Deluje mi kao da ekipa radi posao, a svo drvlje se sada lomi preko Soroša. Dežurnog krivca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u