ЛАВРОВ: Бил Гејтс није први знао за KОРОНАВИРУС

LAVROV: Bil Gejts nije prvi znao za KORONAVIRUS

28 aprila 2020

Rusija je previdela pandemiju virusa korona pre nego jedan od osnivača korporacije „Majkrosoft“ Bil Gejts, našalio se ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Tokom konferencije za novinare, nakon neformalnog onlajn samita ministara spoljnih poslova zemalja BRIKS, Lavrov je odgovarao na pitanja novinara, a jedan od njih podsetio je da se u finalnoj deklaraciji samita zemalja BRIKS-a u Ufi 2015. godine pominjala neophodnost borbe protiv virusa korona.„Znači, mislite da je Rusija pre Bila Gejtsa predvidela pandemiju?“, našalio se Lavrov.

On je istakao da su nakon pandemije atipične upale pluća, izazvane virusom kovid 19 i bliskoistočnog respiratornog sindroma MERS, ruski stručnjaci shvatili da se virusi korona mogu iznova pojavljivati.

„Kako sam već rekao, danas smo pokazali da smo zainteresovani da u skladu sa odlukama samita zemalja BRIKS-a u Ufi i Johanesburgu, stvorimo mehanizam za pravljenje i primenu vakcine protiv virusa korona“, zaključio je Lavrov.

Podsetimo, Bil Gejts je u martu objavio da je 2015. godine predvideo pojavu globalne epidemije u narednim godinama.

Fondacije Gejtsa spadaju u najveće donatore Svetske zdravstvene organizacije.

Prema poslednjim podacima, u svetu je registrovano 3,085,023 slučaja zaraze virusom korona, a umrlo je 212,528 osoba.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Jok, ti si znao prvi, zato si do sada cutao. Uh, kako je odvratan ovaj Lavrov, po novinama pametuje, a puzi pred masonima danonocno.

    • Pera says:

      Iskopaće njega bili, ne sekiraj se perso, nego svi mi malo grešimo a Lavrov je ipak divan jedan čovek. On greši u tome što bez obzira koji će se virusi i kada pojavljivati i bez obzira ko je to predvideo, ono što nismo predvideli je ovako zlosutna reakcija duboke države koja želi sve ljude da strpa u jedan džak i udari im bilijevu vakcinu. Eto, bili samo čeka na svoj završni rez. Iako ti ne veruješ u Boga, pomoli se nekad za nas u Srbiji, i za sav ostali svet koji grca od virusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *