ЛАВРОВ ДИРЕКТНО ОПТУЖИО АМЕРИКУ

LAVROV DIREKTNO OPTUŽIO AMERIKU

25 juna 2024

ORUŽJE koje Ukrajina dobija od Sjedinjenih Država ne može se koristiti bez učešća američke vojske – izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Prema njegovim rečima, američko oružje „ne može da se koristi bez direktnog učešća američke vojske, uključujući i satelitske sposobnosti SAD“.Šef ruske diplomatije je takođe istakao da umešanost Sjedinjenih Država i Ukrajine u teroristički napad na Sevastopolj nije sporna.

„Hvala vam na saučešću koje ste izrazili u vezi sa jučerašnjim terorističkim napadom na Sevastopolj. A istovremeno se dogodio još jedan teroristički napad u Dagestanu. Ima žrtava. Nadležni organi čine sve da odmah identifikuju organizatore. Ne sumnjamo u umešanost Sjedinjenih Država i njihovih ukrajinskih štićenika“, rekao je Lavrov.

KOMENTARI11 komentara

 1. alo Milo, uovđe Hrnić says:

  Rokajte im baze.

  • persida says:

   Ne da Putko, zapravo njegov gazda -- rabin Lazar. Putko je doveden da unisti Rusiju, samo polako, gledajte sou. Lavrov je mlatikur koji samo prica i nema nikakav autoritet, sve sami luzeri, Rusija tone dok se oni igraju rata.

  • persida says:

   Ne da Putko, pa Izrael roka Siriju nadletajuci Putkove baze vec godinama. Kako su to svi zaboravili? Putko ne sme da nista kaze protiv Izraela koji je gazda Amerike. Providan je taj Putko do korica.

 2. michael pan says:

  Cta cekate, dajte im zasluzeno ...

 3. Beli Orao says:

  E moj Lavrov , što ne uništavate američke satelite i dronove u Crnom moru !?

  • persida says:

   Pa, nisu se tako dogovorili sa baba Natom. Rusi se drze dogovora, to ne vide samo srpski rusofili. "Za ideale ginu budale".

 4. Pravda says:

  Polako ljudi, vidite li da Ruje zapadu skidaju gace pomalo da bi ostatak sveta video razgolicenu njhovu nakaznost.

  • persida says:

   Na kraju ces samo ti ostati bez gaca jer si fanatik i slepac.

   • Paja says:

    A ti si mediokritet !

 5. persida says:

  Joj, Pajo, pa tebi vec spale gace.

 6. Zeka says:

  Ako se ne varam, još je na početku tzv. specijalne operacije javno zaprećena opomena Rusije svima koji se budu mešali u ukrajinski sukob. Zaprećeno im je "teškim posledicama". Štaviše, te teške posledice opisane su kao nešto što svet do sada nije video. Posle svega, čini se da svet još uvek ne vidi teške posledice za one koji se u taj sukob mešaju. A mešaju se već prilično dugo. Zašto su ruske pretnje (i dalje) jalove, to valjda znaju samo stratezi u Moskvi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *